23e augusti

Hej alla!

Känner att jag ska ta det lite lugnt med bloggen just nu... Det har hänt en hel del och känner att jag måste ta det lungt och tänka på saker och ting som har hänt, men hoppas att ni förstår och sånt men när jag börjar blogga igen kommer det bli bättre uppdateringar osv. Ta hand om er och aaa bjuder på en bild på mig och min älskling som betyder allt för mig!<3



Puss o Kram Bella

Konfirmation

Stolt fotograf!!

Idag blev det att kolla när mina fina barn konfermerades... Menmen Cristina ville att jag skulle ta kort och allt så hade inget annat val:P men orkar inte lägga upp alla bilder så ni får nöja er med det jag lägger upp;)

Tea, Patrik, Madde & Cristina



Dominic & Cristina


Tea, Dominic, Cristina, Emil & Aurelie


Cristina & Aurelie


Min fina solstråle


Paul, Dominic & Mauricio


Cristina, Aurelie & Dominic






Bläääääää

En heelt ny sida från dig!!  Det visste jag verkligen inte om dig.

scorett



Dessa är också snygga men dem kostar bara 699kr inte alls dyrt!

Menmen vilka tycker ni bäst?

3800kr!!!



Så jävla SNYGGA men jag har ett problem dem kostar 3800kr
så min fråga är
är det värt att köpa dem?

Panties



Strunta alltså i färgerna nu, det är endast modellen ni ska välja :)

<3


Dagens snyggaste...


Är utan tvekan Miranda Kerr, hon är min senaste crush ;)
Men håller ni inte med om att hon är grymt snygg?



Sköööööööööööön!<3


Simpsons vs. Family Guy

Vilken serie gillar ni mest? Jag älskar Family Guy ;)


Måndag

Hej bloggen!

Har verkligen inte haft ork med bloggandet menmen igår va jag på gymmet sen träffa jag felicia en snabbis fick tillbaks några kläder som hon låna :) sen spendera jag också på att kolla på Rocky höhöh älskar verkligen Rocky filmerna asså den människan som inte gillar Sylvester Stallones filmer är det verkligen lågstatus till er! Menmen idag blev det skola ganska chill sen åkte jag till min gudfar fick pengar och en parfym mee like ;) aja nu bir det Rocky 4 sen blir det att na-na :P

Jag fick ju fråga hur jag ser på kärlek...

Alltså allt beror på för ibland tycker man att kärlek är hur underbar som helst och ibland tycker man att det är skit... Men som sagt allt beror på till person till person... Sen jag blev tillsammans med min man så har jag tyckt att kärlek är det finaste som finns för han betyder verkligen allt för mig och blablabla hhaha nee skoja men asså när vi typ har stora gräl så aa tycker man inte precis att kärlek är så kul men när man väl har funnit sin man eller sin fina pojkvän/flickvän så är man hur lycklig som helst. Men det finns också människor som tycker att kärlek är bara en lek och också älskar att förstöra andras förhållande och sen hoppas jag också nån gång i framtiden att det händer dem alltså om människan har gjort nåt ont mot nåt förhållande så hoppas jag att den personen får igen och förstår hur smärtan är och all skit aja hoppas ni förstår vad jag menar..

PUSS

Mobilblogg

VAD BETYDER KÄRLEK FÖR DIG?

Beautiful, Dirty and Rich

Godmorgon bloggen :)

Är hemma nu och när jag vakna kunde verkligen inte röra mig har så jävla ont i ryggen så det inte är sant och jag låter som en jävla åsna vet inte vad som har hänt med min röst-.- menmen det var verkligen trevligt på lägret vi gjorde en hel del typ tävlingar och massa skit.. menmen idag blir det att vara men min älskling vi ska nog ba ta det lugnt och mysa höhö :) Aja ska fortsätta städa mitt rum sen ska jag ta en lång varm dusch och ska se om jag hinner ta kort på min outfit :) men skriver kanske något lite senare:)

PUSS

Fredag den 13e

Hej bloggen!

Är hemma hos älsklingen nu kom hem runt 2 idag.. menmen vi ska äta nu och senare ska vi till ap och träffa dem andra.. Hörs nog senare!

PUSS

Bockaberg imon.

Hej bloggen!

Är verkligen en tråkig tjej. Förlåt att jag inte har varit så aktiv men mår piss tänker på saker och massa skit men aja... Idag var jag på skolan och börja lära känna den nya klassen får se hur det går på lägret om man kommer närmare varandra och kan börja vara säg själv istället för att vara blyg... menmen efter skolan så åkte jag direkt till min älskade älskling fick låna några saker och speciellt hans jeans skjorta och kommer sakna honom ska ju på läger med alla ettor och jaaaa jag är etta igen bytte linje... menmen tre dagar puff jag klarar mig men segt det finns typ ingen tekning där och kommer dö seriöst.... Tror inte det är bara jag som är sms freak hahah ne skoja men ni förstår :) menmen som tur är så har jag Cissi som också ska med men hon går i den andra klassen... ska nog fixa mig till sängs och sova lite har bara sovit 5 timmar två dagar i rad och det är inte okej eller vad säger ni? Man behöver ju sin skönhetssömn ;)

 

Ps. Tog den här låten från Lorena och den är sjukt skön!

kolla in hennes blogg oxå :) --> http://lorenalopez.blogg.se

 

PUSS


9e augusti 2010

Hejhej bloggen!

Idag va det första dagen på skolan... det va lite segt men min nya klass verkar okej men är svin trött! Håller på att packa ska ju på läger på onsdag och kommer inte hinna imon ska ju va med min älskling efter skolan såå bättre att göra det nu så är det klart... menmen ska fortsätta och sen blir det nana dirr!

Puss

Söndag

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har varit aktiv men jag har faktiskt ett liv! HAHA.. Idag var jag med min älskling vi myste och kolla på blåa lagunen haha den är gammal men så rolig och underbar man blir bara så otroligt ny kär! Menmen kom precis hem träffade felicia en snabbit menmen nu ska jag nog kolla vad jag ska ha på mig imon till skolan och åker ut på läger ons-fre så måste också kolla upp vad jag måste ha med mig... bläää! menmen vi kanske hörs lite senare:)

PUSS

Orkar inte mer vill bara bort från allt!


Laura Pausini

Som sagt alla har ju haft en idol sen lite och min är Laura Pausini hon kommer från Italien.
Antar att ni tänker vafan varför hon utav alla?
Jag vet faktiskt inte varför men hennes röst är sjukt underbar och sjunger så sjukt bra!
Hon sjunger på Spanska, Portugisiska, Engelska och såklart Italienska. 
Och om ni inte visste så är min dröm att flytta till Italien när jag blir äldre och gifta mig där hahha det har varit min dröm sen liten och den kommer bli sann jag lovar er! ;)


What is a BITCH?

http://www.veryfunnypics.com/cartoons/gender/images/bitch.jpg


Smokey eyes

Jag är ett stort fan av sotade ögon, kanske inte så ofta till vardags men kvällstid har jag det gärna. Jag tänkte tipsa om ett enkelt sätt att få det snyggt, på bilderna är det lila skugga men den byter ni bara ut mot en grå/svart eller den färg ni vill ha :)


1. Lägg en svart kajal runt ögat, jag brukar inte lägga riktigt hela vägen in i ögonvrån men det gör ni som ni vill, sudda isåfall kanten lite så att det inte blir så skarpt. Välj själv om du vill lägga innanför nedre fransarna.


2. Lägg en grundskugga över hela ögonlocket, jag brukar använda en ljusgrå, lägg inte ända upp till ögonbrynet.
Jag använder alltid en matt ögonskugga, det känns mindre sminkat då.


3. Välj en mörkare ögonskugga och lägg längst fransarna och i globlinjen, jag brukar använda en blyertsgrå.


4. Lägg samma mörka skugga som ett liggande V längst ut på ögonlocket. Här kan du välja hur mycket du vill "sudda upp" skuggan, man kan få riktigt heta kattögon ;)


5. Avsluta med en svart skugga längs ögonfransarna (eller eyeliner/kajal), och sen mycket mascara (fast just nu är det inne med tunna naturliga ögonfransar, men det struntar vi i :P)


Testa att lek lite med olika färger också, här är några som har fått till det riktigt snygg;



Grå/lila är supersnyggt till bruna ögon.


Trött

Hej bloggen!

Är skit trött och orkar egentligen inte blogga menmen igår var jag me min älskling vi va hemma och kolla på tv och myste sen åkte vi till ap och hälsa på några stycken hehe sen gick vi på bio och kolla på shrek asså seriöst slöseri med pengar den var inte ens bra trodde faktiskt den skulle va bättre... okej jag fick några skratt men vafan alla va helt döda på salongen *suck* menmen blir nog karate kid under helgen eller nåt asså jag måste se den! menmen ska duscha nu och fixa mig och sånt

puss!

Mobilblogg

HEJ BLOGGEN! Ligger just nu under mitt nya duntäcke är så jävla lat och trött att jag inte ens orkar sätta på datorn haha men behöver min skönhetssömn och berättar imon hur underbart jag har haft idag menmen ska nanabana nu så vi hörs imon!! PUSS <3

Är så...

Är så himla lyckig och kär! känslan går verkligen inte att beskriva!:D


Tom Boxer feat. Antonia - Morena My Love


Så jävla söta par-vantar!

Gud vad söta vantar hahha :O :D

image161

Mysss

Hej bloggen !

Nu blir det mys och massa godis! höhöh
ps vill bara säga att jag är så jävla lycklig!:D

http://sinemaseyret.turkblog.com/public/blogs/sinemaseyret/2009/05/25/titanic_2lasuite.jpg

Hos älskling!

Hej bloggen!

Är med min söta älskling har saknat honom så otroligt mycket och har honom äntligen vid min sida! Lyckligar kan man inte vara, aja ska ut nu och ta lite frisk luft och se vad som händer senare :P

PUSS

Sverige!!

Hej bloggen!

Är äntligen hemma, men fyfan vad kallt det är ska jag säga!!! som tur regnar det inte men aja hinner inte skriva ska äta sen dra ut med felicia vi ska nog kolla på film eller luffa runt och prata eller nåt höhö puss på rumpan;)

RSS 2.0