-


Söndag

Fan vad jag längtar tills mina föräldrar åker till Spanien!!! Ufff äntligen på TORSDAG!!!! kommer så supa mig full och skita i alllt och alla!!!! Speciellt nu när jag mår som värst. Har ela fall haft en bra dag. Varit med de bästa! Tack att ni som fanns där vid min sida idag även om jag inte var så speciellt social.

-

Dubbelmoral. Snackar skit hit och dit.
Sedan slickar ni varandras rövar.
Hur orkar ni med er själva är frågan.
Såna som ni vill jag i alla fall inte ha i MITT LIV.
Stick.Peace.

l'amour, l'estime, l'intimité, le bonheur


En fråga.

Att man alltid har ställt upp för vänner som har behövt hjälp. Man brukar prata om ganska mycket om att ge och ta. Men ibland undrar man om varför man stäler upp så mycket och man inte får ett skit tillbaks?!

21 Juni

Hej bloggen!
Det var verkligen inte igår jag skrev. Det var länge sen jag var i danmark. Var där med familjen, Philip och Simon. Vi hade det riktigt trevligt och mysigt. Menmen i fredags hade jag 18års middag. Varför fira jag den så tidigt? Jo mina föräldrar åker Torsdag nästa vecka och det är midsommar denna helgen så det är därför de fira den med mina närmaste vänner! Tack alla er för att ni kom! Ela fall Har fått en jätte fin present av mina föräldrar de köpte en biljett till Spanien så åker ner den 22 juli och det bästa är att älsklingen följer med!!! Är helt över lycklig!!! Ska va borta nästan 3 veckor!

-

Danmark nu!
Hejdå

Värme

Sjukt varmt och nu blir det utgång med simon och några andra. Puss

RSS 2.0