Thursday. I can't wait.

















it doesn't hurt me


I can't do everything
but I'd do anything for you.
 

Hur man överlever vintern

Nu kommer ett sånt här inlägg som ni säkert läst förr, tips på hur man överlever hösten/vintern. eller ivarjefall vad jag ska göra för att överleva den här mörka säsongen. men på min överlevnads-guide tänker jag inte skriva en massa "mys med din pojkväns-skit" jag vet själv att jag ändå kommer göra det men man kan faktiskt överleva vintern ändå. utan pojkvän! (ps. nu låter jag som en kärlekshatare, inte alls egentligen - tvärtemot! tror inte någon egentligen vill höra mig babbla på om att jag tänker mysa med min pojke. så det skippar vi.)

1. Ladda ner en massa bra filmer. smarta filmer. sorgliga med ett fint slut, filmer man lär sig någonting av! (tips: he's just not that into you. jättefin film! eller varför inte ladda ner alla Harry Potterfilmerna och boka biljetter till den sjunde på bio?)

2. Musik påverkar dig hela tiden!
kirra en ny spotifylista och kör på sånt du själv mår bra av att lyssna på. (exempel - jag klarar inte av Halo, så den raderas ur min lista for now. Lars Winnerbäck är perfekt höstmusik!)

3. Pengar över?
fynd-shoppa. det finns fortfarande lite rea i butikerna. gör en lista och tänk över vad du VILL ha, till skillnad från vad du behöver. ibland är det gott för själen att unna sig lite.

4. Vardagslyx glömmer vi ofta bort. Ta med din bäste vän och se en feel-good film på bio, mitt i veckan.

5. Det är nu man ska skriva att det är nyttigt för dig att träna. och ja, givetvis är de det. men att tvinga sig själv till någonting är heller inte bra. träna så ofta du själv känner för det!

6. Sluta upp med dieterna! sommaren 2011 är långt härifrån. lördagsgodis hette det när vi var små, numera behöver vi inte bara äta godis på lördagar. varje dag är kanske lite att ta i men få inte dåligt samvete om du vill köpa något gott även fast det inte är helg. (om du är som mig som får dåligt samvete, kör på frukt nästa gång)

7. Lämna allt gammalt skit bakom dig. se framåt! det är snart ett nytt år dessutom. sånt som trycker ner dig är inte värt att spara i minnet. den viktigaste personen i ditt liv är dig själv.

8. Ta nya chanser. lär känna nytt folk, testa att vara en "yesman" i en vecka. banga inte på något och häng med på allt som erbjuds. tacka inte nej till spontana sista-minuten förslag heller!

raina hein, beautiful.






Underbar.


Ludwig van beethoven - July 7


Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, now and then joyfully, then sadly, waiting to learn whether or not fate will hear us - I can live only wholly with you or not at all - Yes, I am resolved to wander so long away from you until I can fly to your arms and say that I am really at home with you, and can send my soul enwrapped in you into the land of spirits - Yes, unhappily it must be so - You will be the more contained since you know my fidelity to you. No one else can ever possess my heart - never - never - Oh God, why must one be parted from one whom one so loves. And yet my life in V is now a wretched life - Your love makes me at once the happiest and the unhappiest of men - At my age I need a steady, quiet life - can that be so in our connection? My angel, I have just been told that the mailcoach goes every day - therefore I must close at once so that you may receive the letter at once - Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours


25 December

Hoppas att ni alla har haft en underbar julafton med era nära och kära. Själv har jag inte haft den bästa julafton för vi (min familj och släkt) fick reda på ett par tråkiga nyheter. Ela fall det är bara att fortsätta kämpa och tänka positivt.

Idag vakna jag runt ett och sen runt två åkte jag till jobbet. Det var verklien riktigt segt idag nästan inga kunder. Men Vlade (min kusin) kom förbi och hälsade på. Vi snacka en stund och sen skulle han dra för han skulle festa med min syster och mina andra kusiner. Om ett halv år är jag äntligen 18. Något jag längtar!

Just nu kollar jag på Sex and the city. När den är slut ska jag kolla på tvåan. Är lite små trött och får se hur mycket jag orkar kolla.

Imon ska jag upp tidigt för ska shoppa och beställa nya linser med syrran. Efter jag har varit i stan ska jag åka till min gudfar och leka med söta Lexus. Ska inte träffa Simon imon så måste göra något. Känner att inte träffa någon just nu heller. Det är ganska mycket som händer här hemma.



PUSS


-

Inte min dag inte min jul.
Klarar inte av mer.
Vet inte vad jag ska göra. 
Tårarna bara faller ner från kinden.
Helt förkrossad.

Grattis till min fina flicka Emilia Fahlén <3


Kärlek och Lycka


Un break my heart

En lång dag men ändå inte. Tiden rinner förbi. Idag blev det bio med simon. Det blev Tron, filmen är helt okej bara lite väl lång men som tur var att jag inte somna... HAHAH. Dagen blev inte som planerat men det funka. skulle inte haft lektion idag men min lärare ringde och ville att jag skulla göra ett matte prov.. hmmm fråga mig inte varför.

Imon är det avsluting och jag längtar!!! Ska va med Emilia efter skolan och ska ta med mig kameran så det blir några bilder. Fattar inte varför det inte går att ladda upp bilder men jag kollar upp det imon. Har inget specielllt mer att skriva så jag ska nog lägga mig.

PUSS


Måndag

Hej alla !

Vill bara be om ursäkt att jag inte har uppdaterat men har haft ganska mycket.

I lördags skulle jag haft match men vi ( Maria, Jasmin och jag) bästämde att vi skulle skita i att spela och bara ta det lugnt för en spelar hade blivit skadad och den andra var bortrest och det var ingen ide att spela en match med nybörjarna. Så vi gick på bio vi kolla på Harry potter och det var min tredje gång hahha lite segt och som vanligt somna jag en bra stund... sen körde Zdenko ( min tränare) mig till jobbet. När jag kom hem från jobbet somna jag direkt.. någon var trött.

I söndags fick jag min lön och sen mötte jag upp älsklingen i stan. Vi gick runt en bra stund sen åkte vi hem till honom. När jag kom hem fastna jag vi tv:n med min bror och vi kolla på the day after tomorrow. Efter filmen gick jag och la mig.

Idag börja jag 12.10 hahah fick äntligen träffa min klass. Men saknade mest Emila och Felicia hmm det är bara dem jag umgås med på skolan eller snarare sagt från klassen. Efter skolan hade jag utvecklingssamtal och det gick okeeeej menmen efter det åkte jag på restaurang med hela familjen. Ska kolla på film och bara ta det lugnt har ingen skolan imon wiiiiieeee och på onsdag är det avslutning! LÄNGTAR!!!!


Fredag!

Seg dag men sjukt underbart med älsklingen efter skolan. Slutade elva och det gjorde han med. men ska nog lägga mig ska jobba tidigt imon.

Svar.

V. om mina köp under veckan.

- Den vita ringen är beställd från spanien och det är korset också. Men ormringen kommer från Guldfynd by Kenza.


ARG!

FYFAN VISSTE ALDRIG ATT DU SKULLE GÅ SÅ JÄVLA LÅGT!!!! FUCKING ALDRIG!!!!

Onsdag och trött!

Hej alla! förlåt att jag inte har skrivit men har gjort en del och behöver lite för mig själv för att samla ihop tankarna och allt. Det är ganska mycket som händer nu för tiden. Skit samma.
Igår var jag med Simon och vi myste och vi fixa nytt bankkort... elafall efter jag va hos honom mötte jag upp Cristina. hahahah tyckte synd om henne, hon fick  vänta på mig i en timma. hörde inte på mobilen när jag kolla på top model petite 13. för det mesta är jag inte så jätte intresserad av ANTM men detta avsnittet handlar om trjer som vill bli model och de är under 1.70. Själv är jag bara 1.55 och nåt. menmen träffa crisina och hon var inte bara lite sur hhahah(a) men köpte den redbull och sen fick hon sola som hon hade längtat efter...
Idag hoppas jag att det blir någon träning. För i måndags blev det inställt och igår vet jag inte vad som hände... får la hoppas att det blir något idag. Men ska nog vila en stund eller ska jag hoppa på cristina?(6) vi hörs puss

OMFG!!!!!!

BRAAAAAAAA BELLLA!!! FUCKING BRA BELLLLLAAAA!!!!!!!!!!!!!! HAR TAPPAT BORT ÄLSKLINGENS BAKNKORT!!!!! FUCK!!! DÖDA MIG!!!!

Snuskigt bra


HAHHAHAH

EMILIA KÄNNER DU IGEN DIG?!


Channing Tatum


Lördag

Inställd match och huvudvärk. Ska snart äta sen dra till jobbet runt två. Är skit sur vill bara boxa någon så jävla hår.

Igår träffa jag söta Emilia och vi åkte och sola hahha blev otroligt röd. Har inte solat på typ två år... men sen åkte jag till S och senare åte vi till jonsered. Det var skit kul i jonsered. Haha S gjorde bara idiotiska saker och jag dod av skatt, låg på marken och kunde inte sluta garva. Innan vi skulle åka hem blev det snöbollskrig och blev girad på slutet som fan... haha förvånar mig inte att jag kommer blir sjuk.

Men ska nog kolla på film och fixa käk och sen dra mig.
Ps. Här får ni en gammal bild på mig som toogs för typ två år sedan :O



PUSS


Now that you are out of my life I'm so much better.


Otroligt bra låt!

Sjukt bra låt! Alltså kolla hur hon dansar och rör på sin kropp. 
Min första tanke var; undra hur bra hon är i sängen.
HAHAHHAHAHA



Mina köp under veckan



Torsdag

Hej alla!

förlåt att jag inte har skrivit men har haft fullt upp. Just nu håller jag på att plugga matte men efter skolan ska jag in till stan med cristina och kanske sola och köpa ett par saker. Kan visa ikväll vad jag har köpt under veckan. Skriver mer ikväll. puss

.

Rädd. Ödmjuk. Tomhet. En smärta. Död inombords. Tårar faller ner för kinden. Det gör ont i hjärtat. Det gör ont i magen. Barn är nog det bästa som finns, de får mig att skratta. De får mig visa den glädjen den lyckan. Men idag har jag gjort det andra misstaget i mitt liv. Fattar inte hur. Det är en smärta inte vilken smärta som helst. Vet att det inte går att skriva vad man vill. Inta allt för privata saker. Vi bor i en liten stad så kallad Göteborg och ryktena sprids rätt snabbt. Därför finns det gränser vad man en skriver på bloggen.

Min söta kusin.


david

david

Skön musik.

Swedish House Mafia - Miami 2 Ibiza


Nelly - Just a dream


Mohombi - Bumpy Ride


Tinie Tempah ft. Eric Turner - Written in the Stars


Far East Movement - Like A G6
 


Usher ft. Pitbull - DJ Got Us Falling In Love Again


Fredag och helg!

Hej alla!

Hoppas att ni alla mår bra det gör jag ela fall! Älsklingen ligger och sover och jag kollar på tv och bara chillar. Kollar på våra värsta år. Den serien är så otroligt rolig. Idag händer det nog inte så mycket ska köpa en ring och igår köpte jag ett armband. Visar nog det ikväll om jag kommer ihåg. Imon ska jag kanske köpa löshår... får se om det blir av, har sagt det ett bra tag men tvekar för det mesta. Men ska kolla vidare och bara softa framför tv:n

 



PUSS


Ett år och elva månader!<3




Är så otroligt kär och lycklig!
Jag älskar dig<3


Någon jag saknar...


-

Mannen som behandlar sin fru som en prinsessa,
bevisar att han själv blivit uppfostrad av en drottning!

RSS 2.0