-

el me da su amor y duermo con dudas
y tu sigues siendo el malo que no dejo de quierer..

HAHAHHA

Käre Gud,
Jag ber om visdom till att förstå min man, kärlek till att förlåta honom och tålamod för hans skiftande humör. För du vet Gud, att om jag ber om styrka, kommer jag att slå ihjäl honom! 
AMEN... HAHAHAHHAHAHA

Latina - En läckerbit

'

Jackass 3D

Slutade jobbet igår runt tre tiden och sen åkte jag direkt hem till min älskade pojke. Vi myste och jag tjocka mig med hans mammas goda mat och sen med godis hahah vi kolla på Jackass men kommer ihåg när vi såg den på 3D med han kompis Axel och den är ju klart bäst i 3D men det finns ju vissa delar man blir riktigt äcklad. Hahah men man slutar aldrig att skratta för deras idiotsaker som dem gör.

En sak som jag inte förstår hur alla tjer tycket att Steve-O är så jäkla snygg alltså jag ser verkligen ingeting i honom.
Min favorit är ju lätt Johnny Knoxville.

y ahora que ago yo sin ti a mi lado


you think you've got me but you'll see


Lördag kväll

ber om ursäkt att jag inte har uppdaterat men imon blir det nog massa uppdateringar. Måste lägga mig är otroligt trött och ska upp tidigt imon och jobba sen hem till min älskling.
BESO!

Nattinatt

Nu blir det att sova. Är hur trött som hellst och vill bara ligga under täcket. Mjauuuuuu.

Veet

Veet är en väldigt bra hårborttagningsmedel. Men det finns ett problem. Man måste verkligen hålla koll på tiden hur länge man ska ha krämen. Så att det inte händer som mig och Dina. För ett tag sen berättade Dina att hon andvänder veet men att hon hade fått massa röda prickar och det började svida och orsaken var att hon hade haft den alldels för länge. Och det hände mig idag och gud jag dör det svider som bara den och jag har en sådan ömsålig hud. Så det irriterar. Menmen hoppas att det går över imon.

TV!

Har precis kommit ut från en lång skän dusch och nu blir det TV! Det var ett bra tag sen jag kunde bara andas och chilla.
BESO

gårdagen är historia.

en ny dag
en ny vecka
en ny månad
ett nytt år

snart är man pensionär
shit..

Man behöver inte ljuga för att inte berätta hela sanningen



halluuuuu

Börjar egentligen 12.20 men är på skolan nu har pratat med läraren om en viss anledning. Just nu hatar jag skolan så jävla grovt! menmen är med min klass och de har ellära. hahah jag har ju inte det och de böev chokade att de såg mig men shit de är sååå jävla stökiga. tre killar håller på att ta på varandras nippel hahaha och de anadra håller på med annat.

Bjuder på en cp bild :)


Min säng älskar mig, that's it!


hahahhaha omg!

hahahha vem fan har varit innne på min blogg?!:O
Ela fall inget bloggande idag allt för sur! att två personer lkan sänka någon annan såhär mycket!!! fyfan!!!

Bloggrape nya Facerape

Hellow bella:)

Trååååååååååååååkigt!!!!

är så himla uttråkad!!!!!

Onsdag!

Hej alla!

Hoppas allt är bra med er. Själv är jag glad och mår toppen. Ska strax ha redovisning och jag gissar på att det kommer gå skit men jag orkar inte bry mig. Vill bara träffa min pojke och bara chilla på livet. Just nu har jag ju engelska och har typ rast eller jag har haft det sen jag börja kl åtta... menmen ska träna lite till på redovisningen sen har jag en lektion till sen blir det att möta upp älsklingen i stan eller så kankse jag hämtar honom vid bowlingen. Menmen vi hör nog senare. Bjuder på lite bilde :)






BESO

Godnatt sov sött!


.

Nu blir det massa plugg. Ska hålla tal i 3 min imon på engelskan och det är typ min svagaste punk. Hahha och lyssnar på libanesisk musik. Ela fall var på stan idag och köpte lite saker känner mig väldigt nöjd med mina köp sen gick jag o polisanmälde min plånbok. Den har varit borta sen jag kom tillbaks från bydalen och hade över 1000 kr och hade alla mina kort där. Så jag är typ deppig. hahahah. menmen ska fortsätta plugga och sen ska jag nog lägga mig.
BESO

amor


I can't wait


Ge mig sommar!

- imon eller på onsdag blir det shopping!

Tonight I'm lovin' you

Hej alla fina läsare! Hoppas alla är lika pigga och glada som jag. Idag åker jag och jag bara längtar tills jag sitter på den feta stora bussen med de sköna folket! Den här glädjen har jag inte känt på länge och är på årets fest humör också. POSITIVT!!!! Ela faal så ni bara vet kommer det inte bli något bloggande över en vecka, kanske uppdaterar från älsklingens mobil men får se om jag en kommer ha tid. Är sååå taggad. HAHAH det kanske ni förstår men jag längtat efter den här dagen så otroligt mycket. måste JALLA mi nu ska sola sen tillbaks hem och duscha sen till skolan efter det ska jag till stan köpa ett par saker sen fuckling sticker jag!!!!! Bort från Göteborg fyfan vad skönt!
Peace out!

 


TAGGAD SOM FAN!

ÅKER IMON! FAN VAD SKÖNT, NÅGOT JAG VERKLIGEN LÄNGTAR TILL. ÅKER EFTER JAG HAR SLUTAT OCH GÖTT ATT JAG BÖRJAR RÄTT SÅ SENT SÅ KAN SOMVA LITE EFTER JAG HAR DYGNAT HELA DAGEN IDAG. HAHHAH. MENMEN MÅSTE SKYNDA MIG NU SÅ JAG INTE MISSAR BUSSEN SKA IN TILL STAN OCH LÄMNA MIN PACKNING HOS MAMI OCH SEN SKA JAG TRÄFFA PÅ SYRRAN OCH KÖPA DET SISTA!!! MEN TA HAND OM ER!!! PÖÖÖÖÖÖSSSS!!!

Sommar!

fty
Denna outfit skulle jag inte tacka nej till att ha i sommar.Polyvore är en skit bra sida, där man kan göra collage, med massor av fina kläder.Massor av märken.Ni borde verkligen ta en titt på sidan.
Polyvore.com
Puss


Mi amor<3


L O V E

Han är hur underbar som helst. Han får mig att känna mig levande igen. Det jag gör nu vet jag väldigt väl att det är fel. Men jag kan inte sluta. Han behandlar mig som en prinsessa. Känslan att få vara vid hans famn är obeskrivlig. Lyckan bara stiger mer och mer.


(L)

‎" How can you ever love somebody else? If you never learn to love yourself. "

chill


skoooola

Klippte mig igår är nöjd men det är kjort hahha min frisör va tvungen att klippa bort allt slitet och sist jag klippte mig var när jag var i spanien. Ela fall Idag blir det sola efter skolan om jag hinner sen blir det att träffa mamma i stan efter hon har slutat jobbet. Menmen nu ska jag börja plugga vidare. Lägger kanske in dagens outfit ikväll får se om jag hinner måste packa. puss

:D

ändrade planer! Åker på Torsdag GÖTTTT taggad som fan! nu blir det att hitta mina saker och börja packa lite smått!!!



-

inget bloggande på ett jävligt bra tag!!! aja åker inte till bydalen så vill bara ohhhh! aja hej då!!

-

Vill bara långt härifrån. Behöver verkligen hitta mig själv.

Superior

Ber om ursäkt att jag inte har bloggat på ett bra tag men saken är den att jag har mått dåligt och gör det fortfarande. Det har hänt saker hela tiden. Men får se om jag ska fotsätta blogga. Känner att jag måste hitta mig själv och vill kunna spendera mer tid med min älskling. Har haft massa plugg och har fortfarande inte lämnat in vissa arbeten som är typ försenade nu... Ela fall ska försöka blogga så mycket jag kan och tänka om jag ska ens fortsätta blogga.
Åker typ om en vecka och fick en läxa av min lärare och det var att jag skulle sätta 720 bigjump som jag ska ha video bevis men haahha ofta jag ska lyckas med det.... jag kan inte ens hoppa när jag åker snowboard men kan hoppa med skidor men det va ett tag sen jag åkte det så får se hur det blir. Något som jag är väldigt säker på att jag kommer att dö.

I've got a plan, runaway as fast as we can


RSS 2.0