-

hos simon skriver senare eller imon!

puss

blir så sugen på att färga håret...



Ge mig sommar!

Sommar outfit!

PLUGG!!!

Massa plugg och skit!
Aja idag sola jag och så smart som jag är så somna jag. Hahhahah. såå nu har jag äntligen börjat få färg. Menmen ska fortsätta skriva min låt och sen måste jag hitta en bra bakgrundslåt.  PUSS

LOVE

jag saknar dig, jag saknar dig så mycket.

Starkare utan dig.

Jag är ensam men jag kämpar jag är starkare utan dig. Jag känner mer och mer att vi skiljer ifrån varandra. Båda tar var sin väg. Jag tar mitt steg nu och fortsätter fram. Jag vet att jag är starkare utan dig. Jag saknar dig men jag kämpar. Jag vill inte ha det så här men det är dags att ställa sig upp. Du var den bästa, du var den enda, nåt sånt här fick inte hända. Jag trodde du hade samma känslor som mig, men nu vet jag, att jag är starkare utan dig kommer aldrig glömma, men vill inte minna oss. Du var min hjälte, men du finns inte längre. Nu vet jag att ingenting håller föralltid. Allt jag ville va att du skulle behöva mig. Du lura mig riktigt bra, hoppas du e stolt, du gav mig ett löfte som du bröt, men borde hållt. Jag litade på dig men du svek mig barak. Allt jag ville var din kärlek, jag öppnade mitt hjärta å lät dig komma nära. Du var mitt misstag. Trodde du var rätt men du var fel men jag älskade dig, du var min andra del. Kan inte sluta sakna de stunder när de var vi, ångrar att jag kämpade, ångrar allt jag gav. För i slutet av sagan blev de jag som stod ensam kvar, vill inte minnas dig men kan inte glömma helt. För i mitt hjärta finns du kvar i all evighet.

Lördag!

Dagen började med match och vi vann med 61-19. Efter matchen tog jag en lång dusch för skulle träffa Cristina i stan halv två och det tar tio min från hallen till stan. Ela fall träffa henne och vi åt sushi. Hade så jävla ont i magen efter fattar inte ens varför. Efter vi hade ätit lämna Cristina mig vid jobbet och sen åkte hon till b-plan för att träffa Marko. Jobba idag med chefen haha så jävla kul menmen kom hem runt tio och har inte gjort ett piss typ bara kollat på film och lyssnat på hög musik är ensam hemma så varför inte passa på?
Ska fixa mig till sängs nu för ska upp tidigt imon igen och jobba. GÖTT!
Bjuder på en bild när jag somna på lektionen i fredags.... 

Kärlek till er två<3


Faaaan

helvete varför tänker jag tillbaks? Jag har det bra nu men vafan! är sårad mår piss och vet inte vart jag befinner mig. Vill bara bort från allt. Tror nog det blir att tjocka mig med chocklad och kolla på Sex and the city. men först blir det deppig musik.

Jag funderar på att färga håret..

 

 


-

hur kan du fortfarande vara tillsammans med samma kille i 2 år? Kan inte du berätta lite mer om er två alltså hur ni träffades och så vidare. 

ps. diggar din blogg :)

Hur jag kan vara tillsammans men samma pojke i två år? Hmmm helt seriös så går tiden bara förbi. Det har inte känt som två år, helt ärligt så känns det mer men ändå inte. Jag älskar honom verkligen och jag är verklige lycklig att jag fortfarande har honom vid min sida. Vet inte hur jag ska svara precis på din fråga, men jag tror nog det är för att vi älskar varandra otroligt mycket även om det har funnits perioder som det är helt fuckt up. Men som sagt alla problem går att lösa men jag är verkligen hur lycklig som helst att jag har honom. Vi finns alltid därför varandra när vi behöver än som mest.

Vi träffades på konfirmationen och jag kom ihåg första dagen att han var en nolla för mig och han tyckte att jag var en uppmärksamhets unge och fjortis… men sen med tiden börja jag kolla på honom med andra ögon men brydde mig inte. V försökte flörta med honom men han ignorerade henne bara och det var nog det roligaste tyckte jag. Efter det så sa Fader T att Simon skulle med till Jonsered och sporta och lära känna andra människor och sånt. När vi kom fram och vi spela fotboll så kom han från ingenstans skämta med mig, och jag jaga honom och fick ner honom och börja kittla honom. Där träffades vi bara på fredagar tills julmarknaden ville han ha mitt nummer efter det träffades vi nästan varje dag i stan. Första gången jag var hemma hos honom var 2 januari 2009 och då fråga han om jag ville bli tillsammans och jag sa ja.

 

ni är verkligen söta!
kan inte du skriva lite mer om er två. Bråkar ni ofta eller är ni sådant förhållande som är gulliga mot varandra hela tiden?

Jag kan nog börja skiva lite mer om oss två, men jag tänker att det kanske blir lite trist om jag skriver om oss… Men får se hur jag gör.

Helt ärligt har det funnits tider där vi har bråkat som mest. Men jag gillar precis inte skriv om vårt förhållande för jag vill inte att det ska finnas folk som ska gå runt och snacka en massa skit. Tro det eller ej så finns det idioter där ute som vill det värsta och försöker förstöra något. Som sagt alla förhållande har sina perioder med bråk och har sina galenskaper.

 

 


A real man doesn't love a million girls, he loves one girl in a million ways


.


word.


I'm in love!(L)


in for the kill.

i'm going in for the kill
doing it for a thrill
i'm hoping you'll understand
and then let go of my hand.

Tisdag!

Idag blir det att åka till Stenungsund ska ha träning där varje tisdag.... åka bil i 40 min är precis inte min grej. Kommer troligen somna i bilen och kommer vara så otroligt seg på träningen. Ela fall... Det var ett tag sen jag skrev men har inte haft tid och jag min dator har varit bort men nu är den vid min sida. höhöh måste börja fixa mig för ska dra om en halv timma. Men ska förbättra min uppdatering och sånt menmen måste dra puss

-

I hope you can forgive me for that time
When I put my hand between your legs
And said it was small
Cuz it's really not at all
I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
Cuz the day that you realize how amazing you are
You're gonna leave me.

Från mobilen!

Min dator är borta... det är darför jag inte har bloggat!

JAG SKULLE FAAAAAAAAAAAAAAAN!

Hans ögon GRRRRRRRRRRR!

-

I said that I was fine but I lied, my heart in thousand pieces, a million pieces tonight


Behöver dig, men det är över nu


Hey slow it down, what do you want from me?

There might have been a time

when I would give myself away

once upon a time I didn't give a damn 
but now, here we are
so what do you want from me?


Jag vill känna mer, ser mer än jag ser


i'm off 2 bed. besos!



amazing just the way you are.



BABY YOU'RE A FIREWORK


svag (för dig)

det är förundrande hur du påverkar mig;
ditt léende eller bara tanken på dig

att se dig gåendes åt mitt håll;
ditt sätt att röra händerna, hur du spelar din roll

hur jag blir alldeles glad och varm inuti;
på morgonen, när du smyger förbi

min lugna andning när jag hör din röst;
dina underbara ord, ditt sätt att ge mig tröst

ja, det är förundrande hur du påverkar mig;
hur jag, trots allt du gör, aldrig kan säga nej

Hos mamma!

Är hos mamma nu och väntar på min kära syster. Segt men aja:)
'

Lycka

Drar mig in till stan nu!

Något man saknar! bara en månad kvar!


Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.

I know we said things,
did things that we didn't mean

and we fall back into the same patterns,
same routine

but your temper's just as bad as mine is

you're the same as me

but when it comes to love you're just as blinded

but maybe our relationships isn't as crazy as it seems
maybe that's what happens when a tornado meets a volcano.


Tisdag!

Underbar dag. Har varit med Simon idag. Alltid lika mysigt. Kom hem för en timma sen typ och mår piss tror jag håller på att bli sjuk... Lite segt men jag hoppas verkligen inte det. Menmen vi har tjockat oss med cola, fanta, ostbågar och snören mumsss. Vet inte om jag ska kolla på film eller lägga mig. Får tänka på saken.
Imon blir det stan med syrran och Philip. Kommer bli kul. Alltså dem två är verkligen för galna. Men hoppas de inte skämmer ut mig för mycket bara.

I remember the time.

Hej alla!
Gott nytt år!

Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men har inte varit hemma kan man säga sen onsdags. Ela fall fyllde Cristina år, festen var helt okej men sen på kvällen när några åkte iväg (nämner inga namn) så kände inget stelt längre. Det var bara Cristina, Marko, Marie, Simon och jag kvar och sen efter en sund kom Yuan. Det var skit soft och vi sjön karioke och man kunde verkligen inte sluta skratta åt Simon och Marko. Alla vi stannade och sovde över. Men frågan var sovde vi något? Neee vi somna runt 06.00-07.00 och runt 08.00 väckte Marko oss. Lite segt men till slut somna vi om och käka frukost runt 11.00. Efter det var Simon tvungen att dra och vi fortsatte sjunga och till slut åket Crista, Marie och jag in till stan för att möta Fredrik, Madde, Michael och Simon för att Bowla och sen hem till mig för att kolla på Victoria Secret Show och sen spela Poker. Efter det åkte alla hem och jag somna direkt efter de stack dem hem till sig.

Fredagen åt jag middag med familjen och kom till älsklingen runt halv tolv och fick min nyårs kyss. Var verkligen så lycklig och fick glädje tårar. Efter tolv slaget så hände det lite saker och efter det åkte vi till portugisiska föreningen för att hälsa på Cristina och Marie. Vi sovde över igen hos henne eller aa jag kom till henne runt 06.30 på morgonen men de kolla på någon äcklig film. Efter det försökte vi sova men det gick inte för jag var tvungen att dra vid nio för att jag skulle till jobbet. Hmmmm lite segt men älsklingen lämna mig i stan och sen åkte han hem till säg. Var så otroligt trött och hade inte ens ätit ett piss men drack bara tre stycken burn för att hålla mig uppe. Alltid lika kul på jobbet. Har tydligen ett nytt namn. Maria Gonzalez.Menmen kom hem vid fyra och mamma och pappa hade precis vaknat. Man bara kul jag har jobbat hela dagen... Menmen sov inte i natt heller och va tvungen att dra kl nio till jobbet. Nu är jag verkligen helt död. Så ska fixa mig till sängs.

Massa varma hälsningar Bella

2 år med älsklingen!:D<3

Idag är det 2 år med älsklingen. Haft en mysig dag hemma hos honom. Först kom han och hämta mig på jobbet och fick tre röda rosor. Otroligt vackra var dem. Sen åkte vi hem till honom för hans föräldrar väntade så vi kunde äta middag. Efter det kolla vi på TV och bara myste och tjocka oss med cola och godis. Kom inte hem för så länge sen pappa kom och hämta mig, slapp åka den jävla bussen. Men bjuder på några bilder på oss två.





'















-

förkrossad.

-

för dig ska jag göra det tusen gånger om.


RSS 2.0