Gilla!


Långt bort!

Just nu vill jag åka långt här ifrån! Känner att jag berhöver min tid, en stund för mig själv! Har pratat lite med mamma om att åka bort till Spanien typ 2 veckor om inte 3... Men får se hur det blir.


Två personer = bull shit! Var så jävla sur för en sak eller aa kan bara inte ta det på bloggen ela fall när jag kom hem blev det att jag sätte på  mig träningskläderna och satte på mig hörlurana och på högsta volym. Var ute och sprang typ 2 timmar. Kom hem runt sju.. Var för sur och jag behövde släppa ut allt. Vissa personer är för falska ibland. Fattar inte hur de kan gå så jävla långt ibland! Aja jag ska sluta sura. Bara längtar till mitt sommarlov! Som typ börjar om en vecka...

Saknar Spanien!


så mycket..

så mycket skit. så mycket problem. så mycket lögner. så mycke.... så mycket... ohhh fuck!!

tillbaka!

Jag vet, jag vet, är en dålig bloggerska. men det ska bli ändring nu! har haft så mycket för mig de senaste dagarna att jag inte hunnit starta datorn än. har jobbat som en dåre i helgen och idag, och har varit med min pojke varje dag typ... Men kan ju typ inte blogg när det är fint väder. Man ska ju passa på att vara ute så mycket som möjligt och ta mycket sol. Så det betyder att allt annat kommer före bloggen ;)
men nu ska jag sluta klaga, för man får ju se det postivit. :) idag jobba jag till två och sen åkte kom pojken min och hämta mig och vi kolla på tv o bara chilla och ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske se en film och ligga på soffan och endast ta det lugnt. puss på er så hörs vi imorgon




Min dag!

Städade klart mitt rum efter flera timmar.. Efter allt städande åkte jag till therese och där var nicolina vi laga mat och de rökte vp sen efter en stund stack jag till friskis och träna typ två timmar efter det träffade jag de igen och vi gick på bio. Vi kolla på Rio hhaha andra gången jag kolla på den på bio men den är så sjukt bra!



Bläää

Är skit trött. Ohh jag har inte kunnat sova på hela natten fattar inte varför och är helt utsliten. Tur att jag inte ska träffa någon idag. Blir nog att jag drar till stadtbiblioteket och direkt hem. Är sååå död. Har det hänt er att ni är jätte trötta men kan inte somna? Första gången det händer mig alltså fyfan!!

Tröttis

Varit en otroligt lång dag och slösat massa pengar på skit saker! Inte okej! Ela fall var hos älsklingen vid halv ett och han sa att jag skulle vara hos honom elva för att väcka honom och allt men han låg ändå och sov när jag kom... menmen pallade inte skynda mig och kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig så jag gick och käpte en klänning men använde den inte... Får la ha den imon även om jag ska stanna hemma hela dan och städa mitt rum.. vid tre tiden mötte vi grabbarna och vi köpte massa skit och var vid slottskogen halv fem. efter det grilla vi och chilla på det sköna vädret och vid sju tiden kände alla att det var dags att åka hem var för sig, det började blåsa och sånt. Så jag och älskling åkte hem till mig och såg att brorsan satt på bussen och vi satt och snacka med honom och när vi kom hem käka de och efter det kolla vi på film (Troja) en otroligt bra film! Ela fall är skit trött och ska sova... Får se om jag får min skönhetssömn idag. Pöss

För den du e


Tisdag.

Hej alla! Hoppas allt är bra med er. Själv är jag helt seg och kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig... Ela fall ska snart dra till Simon heheh om jag ens kommer ut... Vi ska träffa Fredrik och de andra lite senare och dra till slottskogen och grilla. Men jag tar med mig kamera får se om det blir några bilder. Aja ta hand om er. PUSS

Falla Tillbaks


ÄLSKLING<3

my one and only
big love


-

svensk i sitt sätt 
men temperament som en ghetto tjej

Fredag och massa mys!

Hallåhallå!
Min dag har varit seg men ändå underbar! Åkt till pojken efter skolan och kom precis hem. Är helt död ska nog lägga mig och nanna och sova ut. Ska jobba imon och det vill jag inte menmen sånt är livet. Det suger heheh. Menmen ta hand om er och hoppas att ni också har haft en trevlig fredag :)

paint me a perfect picture and make sure you cross the line.

I want a perfect moment, I want to go tonight, I want see the star shoot out of a pitch black sky, I want to start a fire, I wanna burn tonight, I want a world in motion, I want to see the sign race through my mind.

Catherine Zeta Jones - Vacker

'

<3


TORSDAG!!!!

Fan vad gött hahah slappar på lektionen slutar typ om en timma och jag längtar!!! Skriver från Emilias dator.. Menmen det är fint väder och kan äntligen gå med vanliga kläder! Längtar tills jag slutar ska shoppa sönder!!! ohhhh längtar!!
bjuder på gamla bilder på min och emilia! :)

Onsdag..

Hej alla fina läsare!
Hoppas att ni alla är lika glada som mig och haft en lika underbardag!
Längtar tills imon då blir det bara mer shopping och sånt. Kom hem för inte så längesen menmen har shoppat varje dag hehehe jag älskar att slösa pengar (a) menmen har äntligen G på styrteknik fick IG på slut provet och fick göra allt muntligt idag och förra veckan och är äntligen godkänd kan höja betyget men då måste jag göra ett prov men vet inte än om jag ska göra det, fattar allt nu... Slutar vid elva imon om inte tidigar så det blir shoppa och sen hem och plugga bläää orkar inte med skolan längre men ändå går det hyfsat bra.. Ska nog fixa sakena som jag handla och sen bara chilla.
Bjuder på en cp gammal bild ;)

Respekt!


Ett måste!

Hmmm ett måste se med pojkvännen på fredag!! Mohahah ska tvinga honom att ladda ner den (a) menmen min lektion börjar om typ 2 timmar ohhh jag dör! Menmen ska kolla på film! PUSS

SEXIG!


”101 sätt åka ut ur en gameshow”

Hugo Rosas.
Jag tror nog bilderna säger mer än 1000 ord.
MJAUUUU

-

Fint väder...
På väg till jobbet.. 15.00-21.00
FUCK!

SANT!!!



HAHAH är hemma hos älsklingen och han visade den här videon!! HAHAH kan inte sluta skratta....

nada es para siempre


Som ett hjärta som vägrar sluta slå


Onsdag

Skolan var ok. Shoppa med älsklingen blev inte så mycket köpte bara smink.. Är helt slut och mår skit. Blir att gå och lägga sig nu... imon blir det en jävla lång dag börjar 8.10 slutar 16.30... ohh ingen kommentar vill inte ens tänka tanken... om jag fortfarande har ont i höfterna och allt blir det mjukis imon... uffff... Är helt död fattar inte varför jag sluta med min medicin imon så jag borde egentligen vara frisk nu men nejnej!!!! Ela fall hoppas att ni alla är friska och mår bra.. Vet inte längre om jag ska fortsätta blogga.. PUSS!

...

Vemos caras pero no vemos corazones...

seeeg

är hur seg som hellst. Medicinen dödar mig... och mina skoldagar har inte varit de bästa hahha jag dör... vet att jag borde vara hemma och vila men kan inte missa en vecka till på skolan annars kommer jag ligga dubbelt så mycket efter som jag redan gör... menmen åkte till älsklingen idag efter skolan och det gjorde min dag lite bättre hahha imon efter skolan blir det äntligen stan och kolla på kläder och massa saker med min bebis ohh längtar... menmen har ingen lust att blogga. Ta hand om er PUSS
'

För skön!


Unstoppable

Den här filmen blev det idag. Sjuk bra!

who would you choose?


du är min!


don't go messing with love

it will hurt you for'real
don't you know that love kills.


Söndag

Nu blir det plugg! Bloggar senare. PUSS

Igår / Idag

Nu vet man verkligen vilka som är äkta vänner och som kommer alltid kommer stå vid än sida vad som än händer. Seriöst igår blev jag verkligen överaskad av min underbara flicka och lillen. Tack så mycket igen hahah det suger att inte få gå ut. Jag kommer snart dö!
Ela fall igår blev det att pappa hämta mig vid två tiden och vi skulle överaska mamma och sen vid fem tiden kom älsklingen och hela famlijen åkte hem tillsammans förutom min bror för han åkte till kyrkan. Ela fall vi kolla på två och myste medans vi väntade på att syrran var klar med maten och att Philip skulle komma men vid sju tiden kom två muppar och överaska mig med en ros. Vi satt och snacka till klockan nio senare åkte båda mupparna hem och vi satt klar och prata.. En riktig myst dag.
Idag har jag och älskling månadsdag och jag får inte gå ut så det blir att han kommer hit. Förvånar mig inte att han kommer köpa flera kilo godis och cola och ostbågar... HAHA  aa det är min älskade pojkvän :) menmen ska duscha och sånt PUSS

Fredag

Godmorgon på er alla!
Jävlar vad tidigt jag är uppe!! hahah min älskling väckte mig och kan inte somna om och det suger... menmen idag är det ingen vanlig dag, klat det är ju 1 april och man kan luras hur mycket som hellst men min älskade mamma fyller år idag! Tihihi har inte köpt något pågrund utav att jag har varit hemma hela veckan och har försökt bli frisk menmen jag jobbar fortfarande på det. ela fall vi (jag och resten av familjen) ska överaska henne idag på jobbet sen kommer älsklingen att hämta upp mig så ska vi vara i stan en stund och senare hyra film och mysa till MAX!!! menmen ska kolla på film och sen måste jag ta min medicin men vi hörs!
PUSS

RSS 2.0