Spanien

Hej bloggen!

Gissa vad jag håller på nu... jaa som ni ser på bilden håller jag på att packa och som vanligt har jag för mycket kläder hmm måste lösa skiten på nåt vänster:P menmen måste fortsätta och imon åker jag äntilgen:D

PUSS

Skön bild

Så jävla skön bild

image317

Boxer dog

Kanske får en boxer tills hösten,

Pappa har velat det länge och vi hade en när jag va liten men

sen blev pappa allergisk så nu kanske vi ska skaffa en igen men

allt beror hur det går med proverna och sånt med pappa men

det är något jag verkligen ser fram emot!!!


Sköna låtar ;)

Beggin-Madcon


High on life-Henok Achido


I love the way you lie-Rihanna & Eminem

Spanien

Måndag :)


Tisdag :)


Onsdag :)


Torsdag :)


Och imon får vi se vad det blir ;)



Martini (y)

Mmmmmm ;)


Spanien

Hej bloggen!

Igår shoppa jag typ hela dan och va hos frisören, klippte typ 2 cm menmen gör det hellre här för sen kommer jag inte palla menmen sen så åkte jag och syrran till Karina som gör massage och sånt ufff man kommer ju till ett paradis typ:O sen senare mot kvällen så åkte vi hem till några chilenare och mamma och pappa va redan där..

Idag händer det inte så mycket mojmoj och mojfaj kommer så håller på att städa och hmmm rättare sagt JAG ORKAR INTE, det enda jag vill just nu är att sova:(

Menmen 3 dagar kvar höhö

Playa de la mata :)

PUSS


Sjukt vacker!

Jag låter bilderna tala för sig själva, Alessandra Ambrosia.



Lite stora bröst, ja.

Vad säger ni? Skulle ni vilja se ut så här? :P


Spanien

Hej bloggen!

Nu är det bara 5 dagar kvar sen är jag äntligen hemma! Skönt!:) menmen sov hos lilla paula idag och fick äta en spansk frukost och det är varm chocklad och chorros hahah omg jag höll på att dö jag som är van vid en macka och en kall mjölk. hahha menmen håller på att tänka om jag ska ut och springa nu och sen bada för kommer inte hinna ikväll vi ska tydligen ha gäster och grilla... aja men skriver kanske senare ! Puss

Silikonbröst?

Vad tycker ni egentligen om silikon? Jag känner mig väldigt delad om det, innan fick jag för mig att jag ville skaffa mig lite större bröst och ibland känne jag att jag aldrig i livet skulle göra det. Det känns som att det inte är någon big deal idag, att vem som helst gör det. Förr var det mer kändisar man såg det på. Eller så är det bara det att folk vågar erkänna att dem har silikon idag, att man inte tycker att det är något konstigt utan lika vanligt som om man går och gör en ansiktbehandling. Okej inte riktigt, men jag vet i alla fall minst 3 st som har opererat in silikon, och det finns säkert fler som jag inte vet om.

Skulle ni kunna skaffa silikon? Kan man amma osv som vanligt sen när man får barn?



Spanien

Hej bloggen!

är skit trött la mig typ sju på morgonen hahha typ sluta snacka då men älsklingen sen vakna jag när han messa mig runt fyra XD aja har bara varit på stranden och ätit och nu ska jag fixa mig snabbt hinner tyvärr inte skriva idag , ska snart iväg med mamma och pappa till några vänner till dem... hmmm kul...


PUSS

Im alive!

Hej bloggen!

Tänkte bara skriva att jag lever och har det ganska okej här i Spanien har sovit ut och tagit det lugnt. Aja här om dagen va det nästan 40 grader varmt och jag höll på att dö när jag var ute och sprang...  Sen har jag shoppat en hel del och varit ensam hemma eller syrran har ju varit här men hon går ut och festar typ varje dag hon går iväg runt tio med mina kusiner och några vänner och kommer hem runt åtta eller nio på morgonen så man ser henne typ aldrig och mamma och pappa har varit hos mormor och morfar och kom äntligen hem idag.

Idag blev det grill mumssss vad gott älskar när pappa grillar! Aja åker hem om åtta dagar eller 7 haha allt beror på hur man ser det men längtar hem till min älskling menmen dagarna kommer gå fort nu så det är bara att tänka positivt. :)

OMG! såg en tjuv idag utanför mitt hus blev värsta rädd mamma hade sagt till mig att stänga dörren med lås och allt för hon såg att det fanns två gubbar som kollade runt husen och kännde på handtagen och papperskorgarna för hon skulle ner till stranden med pappa men glömde av det totalt så gick jag för att ta en kall dusch och sen när jag kollar ut genom fönstret ser jag två människor som springer efter varann och skrek den ena på svenska - stoppa tjuven han har min plånbok! Jag ba waaa och sprang ner och låste dörren dirr hahah blev värsta rädd och fick panik! det samma hände typ för fyra år sedan när jag och syrran kom hem från stranden så fanns det två tjuvar som höll på att klätra in till grannens fönser! LÄSKIGT!!!




Spanien

Hej bloggen!

Orkar verkligen inte skriva just nu mår piss för en anledning men aja imon blir det ut och springa som vanligt på morgonen sen blir det spa typ resten utav dagen för behöver ta det lugnt och komma bort för en stund och massa skit och sen kommer mamma! ÄNTLIGEN!

Aja hörs när vi hörs!


Spanien

Det här har jag köpt än så länge höhö :)

Sjuk söt!

Jag älskar dem!

Örhängen:)

Två filmer om baseball som jag köpte när jag hade fett tråkigt..

Läppcyl

Skulle vaxa mina ben här om dagen men det gick åt helvete

så jag har bokat tid hos min brors tjej

kompis som gör det och gör brasiliansk vaxning.

Brasiliansk vaxning gör inte så ont som man tror att det gör

har gjort det 4 gånger och nu blir det min femte:)

Yeah (Y)

 

 

 


Spanien

Hej bloggen!

Orkar inte skriva.. min dator gick sönder här om dagen eller vet inte vad som hände så vi lämna in den till våran granne som kan typ allt om datorer och nu är den bra höhö. vakna klockan åtta idag sen gick jag ut och sprang as skönt men sjukt varmt, varamare än vanligt aja kanske viasar mina köp senare eller nåt mår piss nu så orkar inte gö ett skit men ska byta till bikini nu och ner till stranden och aa får se vad som händer senare..

PUSS

Spanien

Hej bloggen!

hinnet egentligen inte skriva ska ta en kall dusch och sen ska jag iväg med pappa och syrran med några vänner till familjen vi ska typ till ett ställe där man typ häller en speciell lera på sig som är typ nyttig/bra till kroppen aja tar med mig kameran och ni kommer dö av skratt hur vi kommer se ut:) aja hörs senare och bjuder på en bild som jag tog idag:)

PUSS


Spanien

Hej bloggen!

Orkar inte skriva så mycket, håller på att vila... Aja idag var jag på stranden med syrran och hmm efter en stund från ingen stans svimma jag haha omg syrran fick panik och hon såg att mina kusiner satt lite längre bort och hon typ bad om hjälp eller nåt vette fan! aja det är 43 grader varmt...
18 dagar kvar älskling!<3

menmen ska kanske till stan med syrran snart och shoppa vill ha kläder och sånt:) höhö sen ikväll blir det att prata med älskling haha som om att jag inte messar med honom nu:P aja här får ni en skön låt! Ta hand om er ;)

PUSS


Spanien

Hej bloggen!

Orkar verkligen inte skriva är jätte trött sov inte ett piss inatt satt uppe och gjorde saker och massa skit hände och mår piss och behöver sömn aja väntar på att älskling ska logga in på msn han sa att han skulle logga in om 5 min puff det har gått tjugo minuter aja efter vi har pratat en stund det blir det sova dirr! Aja syrran är äntligen här så det är ganska skönt och hon sover just nu vid min sida.. menmen pallar inte skriva är allt för trött!

Puss

???

Where are you now, when I need you the most
Why are we far apart when I feel all alone
Please show me the love
I really need you baby

Spanien

Hej bloggen!

Gick typ till stranden runt fem sen kom jag hem runt åtta efter det laga pappa mat och sen åkte vi in till stan för att möta min kusin och vänner till familjen och sen bestämde vi oss att gå till tivolit hihi vann en hund nalle eller vad man ska säga och en vin flaska höhö bäst är man:D aja kom typ nyss hem och det är sjukt varmt :O wiiii syrran kommer imon LÄNGTAR!!!:O menmen ska prata med min älskling nu och kolla på film hörs nog imon:)

Massa pussar


HAHAHHA OMG DENNA MÅSTE MAN BA SE!!XD


Spanien

Hej bloggen!

Idag vakna jag kl 2 va så jävla trött haha sluta snacka i natt med älsklingen typ klockan 4! Bläää saknar honom! haha prata precis med honom hihi råka väcka honom :$ har fan redan slösat 600 kr på bara 4 dar haha omg tänk hur mycket min ränkning kommer vara när jag kommer hem:O puff 20 dagar till hmmm lyckat att min ränkning kommer säkert stå på 3000 eller om inte mer!:O menmen idag hände inte så mycket ska nog till stranden lite senare och vänta tills pappa har städat klart. haha min hormoner är typ åt helvete gråter typ hela tiden haha tönt är jag menmen träffade sebbes föräldrar igår när vi skulle kolla på matchen och några fler familje vänner, aja sebbe kanske kommer så det kommer ela fall bli lite roligare han förstår verkligen typ känslor och sånt och saknaden till ens partner! Kommer få pratat ut ganska mycket med honom då:P

Min kära syster kommer imon wiiii äntligen föfan!!! menmen ska nog ta på mig bikinin och snart dra!

Puss

det är bara så!<3

"En enda solstråle som driver bort många skuggor"
Simon<3


SNUSKSNUSKSNUSK!!

Aja godnatt folket!

Spanien!

Ska nog lägga mig snart åller på att snacka med simon på msn och sånt. Pappa kommer säkert väcka runt tolv för att gå till stranden och sen kommer vi någ åka till stan och äta på en restaurang med några vänner och kolla på matchen.. kommer va helt jävla slut!! SUCK!

Hörs puss!

tråååk!!!

Namn:Isabella Mischa Sabrina Rosalini Retamales Toro
Längd: 1,57 (Jaa jag är kort!)
Skostorlek: 36,37
Hårfärg: Brunett
Önskar du att du bodde någon annastans: Nej men i framtiden USA!
Tänker du på självmord: Nej
Tycker andra du är attraktiv: ja haha
Använder du droger: Nej föfan!!
Röker du: Nej!
Vilka shampoon använder du: haha kommer inte ihåg har tappat minnet här i spanien:O
Vilka parfymer använder du: Amoramor föfan!
Vad är du rädd för: Att bli sårad:(
Gillar du att tvätta:haha nej! städerskan gör det:D:D
Gillar du berg-och dalbana:jaa :)

SENASTE..
Film du hyrde: haha kom ej ihåg köper mest:P
Film du köpte: The sandlot
Låten du lyssnade på: High on life
Låten du hade på hjärnan: samma
Personen du ringde:Simon<3
Tv program du tittade på: vänner
Personen du tänkte på: Simon alltid!<3
Bok du läste:eclipe
Personen du fick mail av: Syrran
Personen du fick brev av:nino
Personen du fick sms av: Simon
Gången hela din familj åt middag tillsammans: tisdags
Saken du köpte: byxor

ALLMÄNT i
Vad har du gjort idag: stranden 4 timmar sen stan med papi
Var det kul: typ fick saker
Hur tidigt stiger du upp: 11
Gillar du att slåss: älskar att slås:D
Vad ska du göra ikväll: haha vilken kväll har varit uppe hela natten fan!
Är du seriös: ne du vet
Nämn en kroppsdel som du är nöjd med: haha ögonen och håret? haha räcker det:P
Nämn en kroppsdel som du inte är nöjd med: Vet inte typ massa
Vad är du allergisk mot: inget
Var har du ont: är så jävla röd så det inte är sant och det gör ont:(
Använder du hårspray: nee inte med det här korta håret!!
Kan du stå på händer: yes
Favorit serie: The OC FÖFAN!!!
Håkan hellström eller the Ark: Håkan Hellström
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: vaaa?!
Salt eller socker: socker
Gillar du kethup: ja tack vare simon.. hmmm tack!!!
Är du glad nu: nej!
Var du glad igår: ja typ
En dålig egenskap hos dig:vet inte en hel lista blir det nee skoja litar allt för mycket ibland!
En bra egenskap hos dej: Snäll och skrattar mycket och aldrig kan hålla käften:P
Känner du någon som jobbar på sjukhus:ja

ANTAL..
Gånger ditt hjärta brustit: ingengång eller jo en...
Hjärtan brustit pga dig: nee eller va:S
Gånger ditt namn varit med i tidningen: haha ingenaningXD
Ärr du har på kroppen: tre


HAR DU UNDER DENNA MÅNAD
Saknat någon: Ja.
Ångrat något: Ne
Ljugit: Inte annu, kl ar ju bara 10:39 och det ar 1:a idag so..
Svikit någon: Naj
Känt dig sämst: Nej
Gråtit: nej.
Skrattat: lite
Varit sjuk:mope
Varit utomlands: yes
Träffat någon som du chattat med på datorn:Nee.
Kysst någon: Nope
Hoppat hopprep:nej

KÄNSLOR
Gråter du ofta: allt beror på
Skrattar du ofta: haha aa alltid:P
Hur känner du dig just nu: trött utsliten och aa massa shit!
Hur har du mått den senaste tiden:Good I guess?
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: ne inte längre!
Blir du lätt förälskad: neej!
Är du kär i kärleken: haha totalt kär i min simon:)<3
Tror du på ett för alltid: vet ej
Är du förälskad just nu: jaa grovt!
Hur många har du varit tillsammans med denna månad:Bara en!
Har du blivit sårad av kärleken: aa
Har du blivit lycklig av kärleken: aa

--

Allt kan dra åt helvete just nu!!! fuck livet!! fuck allt!!!

!

HATERS ARE LIKE TAMPONS, EVERY PUSSY NEDDS ONE.

Spanien

Bilden är tagen från igår!

Det här är min kusin hahha tönt är du Lionel,

han är snart 15 och typ 2 meter lång!!!


Lördag 10e juli

Hej bloggen!

Vakna för inte så länge sen men jag vill bara säga jag vill HEM! fuck saknar min älskling som in i helvete och mina närmaste vänner! oh det kan inte va sant! 22 dagar kvar... aja syrran kommer på tisdag och jag hoppas verkligen att mitt humör blir lite bättre... menmen imon blir det exakt 3 veckor kvar tills jag åker hem! allt jag tänker på nu är att jag vill hem och ohh vill bara hem nu! Asså det är jätte skönt att vara här men pallar inte mer! Saknaden är för stor! och mina kusiner är så jävla tråkiga okej dem jobbar och sånt men hallå dem umgås med världens fjortisar!! asså det är fucking ute med att var fjortis!!! hahha asså dem sminkar sig när de ska till stranden och allt och alla de fucking tjejerna kolla snett för jag inte bär något smink!! asså vad är ert problem?! aja som sagt jag vill hem!:(

let's do what we can to keep it a secret

hello there, vad har ni haft för e idag?
jag har haft det bra än sålänge är så jävla röd! både jag och pappa somna på stranden asså hur dum får man va!-.- aja hahah drömde också att jag var gravid asså omg jag dog! fan heller! Aja nu ska jag ut på stan med pappa kanske kommer hem med något hehhe får se:P Hörs senare!
puss!

-

Hatar min... hmmm, vad fan heter det.. ljuddämpare? extra lite större högtalare...? Kan inte ha det så högt som jag vill för den brummar så fort jag höjer volymen. aja blääää! menmenm nu peppar vi istället:)

SPANIEN

Hej bloggen!

Pappa väkte mig halv nio idag vi skulle till marknaden och köpa frukt och sånt! haha va så jävla död la mig runt ett... menmen nu har jag ätit frukost och ska snart ner till stranden :) ska nog bara vara där en stund ska kanske till stan med pappa, HALLÅ jag vill shoppa!:P ne skoja men det blir ela fall mer shopping när syrran kommer heheh:)

Massa Pussar!

Spanien

Hej bloggen!

Planet landa runt två och kom hem runt tre.. Aja det är +38 grader! JA DET ÄR VARMT! hahah sitter här och svettas menmen håller också på att städa min fina lilla rum. Aja men ska nog fortsätta att städa så skriver kanske lite senare!

PÖSS!

Spanien idag eller vad man ska säga!

Hej bloggen!

Idag har jag gjort en hel del, var först ute på gymmet sen åkte jag och mötte simon och hans pappa vi åkte typ runt hela göteborg vi skulle köpa webbkamera :) hihi och till slut hitta vi två  stycken en till min och en till simon:D

Sen åt vi korv på ikea hahah! aja efter det åkte vi hem till honom och var där och kolla på film och massa myspys! Stackars pöööjk han är fortfarande små sjuuuk:( menmen sen åkte jag hem runt halv nio och har kollat på matchen wiiiiiiiiiie SPANIEN VANN! aja nu ska jag bara fixa klart väskan! Flyget åket kl 10... kommer vara borta tre veckor...

Juliana, Affe och jag:)

En gammal bild.. haha tagen förra året när jag var i Frankrike!

Massa pussar!


MIN DAG !

17 ÅR
stor flicka nu :D
grattis till mig själv


you and me<3

I am holding you closer than most, cause you are my heaven<3


mmmm :)


Söndag

Hej bloggen!

Igår skulle vi åka till slottsskogen men det blev inte av vi åkte hem till mig istället och grilla och kolla på matcherna och tjöta en hel del.

Menmen va på bio igår morse och kolla på Eclipse, ohh den va så sjukt bra! bättre än New moon!!

Aja idag ska jag nog packa och städa mitt rum åker ju på torsdag...
och på tisdag fyller jag år! hehhe :)



Lördag

nu blir det bio sen blir det att åka till slottsskogen ska ha knytkalas :)

HÖRS PUSS!


Angående O.C

Jag fick en fråga om : Vad händer på det sista avsnittet? vet du om flera avsnitt är på gång?

På sisat avsnitten händer ju en hel del. Marrisa Copper dör på 3e säsongen och alla försöker bearbeta Marissas död.

  • Först börjar det att Ryan flyttar ut från Familjen Cohen och blir typ en helt annan person. Han börjar boxas mot biffiga män för att få ut all sin ilska och han börjar jobba på en bar medans familjen Cohen försöker få tag på Ryan för att få honom tillbaks hem.
  • Summer började till slut på universitetet Bown som ligger i Providenceoch hon förändras totalt men efter ett tag förstår hon att hon inte kunde fortsätta som hon gjorde så hon gick till en psykolog och fick bort all sin ilsa och depression och blev sitt gamla jag. Summer blir utslängd från skolan för att hon försökte släppa ut djur från ett laboratorium på skolan. Summer och Seth hade oskyddat sex, vilket ledde till att hon tror att hon är gravid. Taylor övertalar hon till att ta ett gravititetstest för att se om hon är gravid. Seth får reda på det och friar innan dom såg testresultatet, som visar att hon inte är gravid. Det leder till att båda försöker avleda frieriet. Efter ett tag gifter de sig och på bröllopet är Ryan bestman och Taylor brudtärna.
  • Seth i sin tur jobbar i en serietidningsaffär i Newport.
  • Kaitlin kommer tillbaka till Newport och börjar på Harbor High.
  • Julie  trääffar Ryans biologiske pappa och de blir kära och skaffar barn och det blev en pojke men han lämnar henne och Julie bestämmer sig att gifta sig med en biljonär som äger hela Texas men till slut blir det inte av.
  • Taylor befinner sig i Paris först i och gifter sig med en fransman men ångrar sig och åker tillbaks till Newport.  Ryan hjälper henne med att kunna skilja sig och till slut blir de kära och blir ett gilligt par. Han behandlar Tayler mycket bättre än Marissa och han försöker sitt bästa med Tylor.
  • Frank som är Ryans biologiske pappa har nyligen suttit av sitt fängelsestraff och är nu i Newport för att ta upp kontakten med Ryan. Han vet att hans Ryan inte är intresserad av honom, vilket får honom att hitta på en historia om att han är döende men Ryan förlåter sedan honom.
  • I de sista avsnitten får Kirsten reda på att hon är gravid och det blir en dotter vid namn Sophie. Sandy och Kirstin funderar på om de vill uppfostra ett barn till i Newport men bestämmer sig att flytta tillbaks till Berkley.
  • En mycket kraftig jordbävning drabbas.
  • Seriens absolut sista scen slutar med att Ryan kommer ut välklädd i kostymbyxor och en välsittande ljusblå skjorta från det bygge han har ritat. På väg till sin bil ser han en kille i tonåren som sitter vid en telefonautomat med sin cykel slängd framför sig. Killen har en orolig och ledsen uppsyn, rådblont hår, jeans, vitt linne, en grå munktröja och svart skinnjacka. Ryan går fram till honom för att hjälpa och han säger exakt den fras som Sandy sagt till honom så många år tidigare; Hey kid, you need help?


Och nej tyvärr det blir inga fler säsonger på denna underbara serie. Man önska att den kunde fortsatt i evigheter. Menmen den är så sjukt bra ska jag säga dig och lätt värt att se om och om igen! Man slutar aldrig att tröttna på den!





Dagens Outfit

Börjar äntligen få lite färg :D

Massa pussar!


The O.C

Har sätt klar hela O.C serien. Gud den är så himla bra och har gråtit som bara den... hahha det finns en stor sjö ska jag säg er. menmen ska nog lägga mig och får se hur min dag blir imon.


RSS 2.0