You know my name, not my story


BRUN

Snacka om att jag vill ha sommar nu! Lyssnar på massa gamla sommar låtar.

Dags att börja sola!

Delar med mig med en bild från Spanien 2010.


GE MIG SOMMAR!


-


LÄS!

Ni kanske har märkt att dem senaste dagarna har varit upp och ner med uppdateringen. HÄR HAR NI SVARET.

Jag är så trött på att vänner beter sig så äckligt och sprider rykten om en person som har funnits där och aldrig svikit dem förut. Och att dem sårar mig för ingenting. Dem säger att dem finns där för mig när jag mår "dåligt" eller behöver bara prata med någon, men tydligen var det bara en lögn. Varför just jag? Är så trött på falskhet och vissa personer som ska föreställa sig som min VÄN är en utav dem falska MÄNNISKORNA jag känner här på jorden.

Jag är trött på skolan. Då menar jag verkligen TRÖTT. Det är inget fel på min linje som jag går på, men vissa människor.

Jag är också trött på människor som behandlar mig skit för ingenting, varför inte berätta vad jag har gjort för fel,( som jag dock inte kan inse själv vad jag har gjort.) istället för att sprida massa falska rykten och såra mig. Mår ni verkligen bra utav det? Berätta för mig, vad fick ni för pris för det? Blev ni nominerade för kategorien - IDIOTER?!

Jag är också trött på att jag inte får umgås med vem jag vill. Helt seriöst ni bestämmer inte över mig. Ni bråkar med mig och man inte har lust att snacka med er på några dagar blir ni sura för ingenting. Tvinga mig inte om jag inte har lust. Ha lite medkänsla förfan, och tänk på att dem elaka orden ni säger bakom ryggen.

Jag är helt enkelt trött på allt jag känner mig stressad, sårad, arg, besviken alltså så många känslor. Jag vet ju inte vad jag ska göra. Och kom inte hit till min blogg och kommentera "men lägg ner, skrov inte sånt här i bloggen. Ingen vill veta ens." nä okej - för det första - Du vill inte veta, för det andra - det är MIN blogg. För det tredje - gå och lek coola istället.


Små fisar

Min barndomsvän Gabriela la upp den här bilden på fb igår. Vilka minnen!

På bilden: Yanko, Madeleine, Jag, Gabriela & Karina.


För söt!


-


Söt frisyr

Kolla vad söt frisyr Elin gjorde! <3


Före & Efter

Ricinoljan har verkligen gett resultat. Håret ser mer livligt ut. Ska verkligen fortsätta. Rekommenderar den verkligen till alla som vill ha tjockare och längre hår.


Tisdag

Hade jag matte prov imorse, sen åkte jag med Cristina in till stan för att hon skulle köpa en present till hennes killes lilla kusin. Så det blev det jag valde. En hello kitty! Efter det åkte vi tillbaks till skolan för att käka sen ha fysik. Riktigt chill dag. Längtar tills imon! Om jag kommer ihåg att ta kort på mitt hår imon, ska jag visa en för och efter bild. För jag har använt Ricinolja nu under två veckor så får se om det har blivit längre. Även om jag redan har långt hår, vill jag ha lite längre..

RSS 2.0