Utgång!

Nu har jag pluggat några timmar och ska ut nu med min söta felicia :)



PUSS


Dagens köp!



Jeans - Viktoria of Sweden
Tunika - Gina tricot
Klackar - Belle 


Dags för frågestund :)


Måndag morgon

Hej bloggen!

Nu har jag äntligen fixat klart mig, ska bara lägga in mina böcker i väskan, har inga roliga ämnen idag på skolan har samhäll och nationella i matte b i 4 timmar... inte kul... menmen hoppas att det går bra ela fall :) menmen skrver nog när jag kommer hem sen.

PUSS

Nu blir det KICK ASS!


Me, myself and I


Söndag

Ooooh är så otroligt trött men kan inte sova! Vakna klockan 7.00 och kunde inte somna om, aja har preica kollat klart på Avatar och tycker att den fortfarande är lika dålig om inte den är värre nu... aja igår var jag på HK-karnevalen med simon, krille och mami. Vi stötte på en hel del folk som man inte hade träffat på år och dar.. menmen efter karnevalen åkte jag och simon hem och bara ta det lugnt och kolla på film och sen gick vi ner till affären och köpte chips och cola sen kolla vi på Eurovision song contest efter det åkte Pascal och lämna mig och sen la jag mig typ på direkten va så otroligt trött... menmen under veckan köpte jag smink och nu är det dags att köpa sommar kläder hihi menmen ska försöka städa mitt rum hmm om jag ens orkar. Hörs senare

PUSS

Min bebis!

ohh hon är så söt så det inte är sant min gulliga bebis kusin :D <3


Onsdag och snart helg!!!

Hej bloggen!

Förlåt att jag inte har haft tid att skriva men har varit rätt så upptagen. Menmen jag har tränat varje dag och har världens träningsvärk så det inte är sant och simon kunde inte sluta kittla mig idag. Bläää det gjorde ont och det va jobbigtXD Aja kommer vara rätt så upptagen nu dessa dagar... imon ska jag på student hos min kusin och på fredag blir det grilling med några sköna folk sen på lördag ska jag på karnavalen med min underbara pöööjk och mami och sen ska vi hem och söndag blir det träning som vanligt :D menmen måste städa klart mitt rum och fixa mig till sängs ;) 

                                                          Jah Cure ;)

PUSS

 


Underbar!!


Kärlek

Hmm min fråga för er där ute 
vad är kärlek  för dig?
hur beskriver du kärlek? 
hur är själva känslan för dig?

Kärlek för mig är det finaste och vackraste som finns, det är inte bara ord och bara lek. Det är den finaste känslan som finns alltså när man har hittat någon man har blivit intresserad av är det verkligen den bästa känslan! Vem nekar!? Allstå det är verkligen den underbaraste känslan som finns! 
Hahah kommer ihåg när jag blev riktigt kär eller jag är fortfarande det men det är den underbar känsla, jag lovar dig! Att känna den andra partens kropp mot än är verkligen en sjuk känsla och kunna pussa än och känna fjärillarna i magen. Okej det låter kanske lite fånigt men det är sant att känna att det pirrar i magen och att man är glad och leendet som du bär i dina läppar inte försvinner är vekligen äkta kärlek och man vet att det inte är på låsas. Man känner också om man saknar personen alltså det är hemsk känsla man saknar honom/henne så otroligt mycket så det känns som en knut i hjärtat och att man inte kan andas, detta kanske är lite övedrivet men det gör väldigt ont när man verkligen saknar någon speciell och när man älskar personen så är det värre , tro mig jag vet hur det känns!

Ibland när man är på stan och man ser ganska äldre par som är runt 80 år så är det en fin syn, man ser att kärleken finns fortfarande där hos de. Det samma är när man ser sina egna föräldrar skoja och visar sin kärlek och pussas. Jag är van att se de visa sina känslor men det finns alltid gränser när man är med andra folk runt omkring men jag blir alltid glad när man ser att äldre par fortfarande visar sin kärlek och den finns fortfarnde där hos de. Det är vekligen äkta kärlek!

Det finns också perioder för alla människor här i världen man bråkar och vissa är otrogna och massa annat skit men till slut vet man inte varför den personen har gjort såna hemska saker, men det finns alltid lösningar till allting. Och vissa människor har lite svårare att accpetera men det är sånt man måste kämpa om man vill att sitt förhållande ska fungera och om man verkligen älskar sin partner.
Som jag brukar säga att man aldirg ska sluta kriga för den man älskar!

Så berätta lite för mig vad kärlek är för dig eller om det är något speciellt du undrar över, jag svarar gärna på frågor :)


(L)

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better
You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause
Everything's gonna be alright
People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

Jag älskar dig<3

Angående min klänning

Angående vart jag köpte min klänning var på ZARA vid Arkaden. Om man ska ha en sådan klänning är det klackar som passar bäst för klänniungen är lite halv lång och det är det bästa sätter så den kan lysas upp. Men om man ska använda klackar ska man kunna gå i de, för ibland finns det männsikor  som har en fin klänning och  fina klackar och det som förstör är att de inte ens kan gå med de och det ser så sjukt fult ut så det inte är sant!



VARMT OCH SKÖNT !

Godmorgon bloggen!

Hahah eller godmorgon till mig mela fall, vakna runt ett tack vare någon hahha nee men det vardags att vakna. Menmen sitter ute och solar och det är sjukt varmt så det är bäst att passa på nu så det inte  blir regn och fult väder. Idag ska jag träna med min underbara syster och vet inte vad mer jag ska göra haha ska nog sitta här och sola och ta det lugnt tills jag ska åka till gymet;) menmen orkar inte skriva mer men ni får ha så kul där ute med det fina vädret och glöm inte att passa på att gå ut så mycket som möjligt nu när det är  så soligt;)

PUSS

-

När kan jag få tillbaks dig?</3


20 maj.

Hej bloggen!

Har inte pluggat så jätte mycket har ju nationella imon men hoppas det går bra. Aja åkte till sjukan och hämta Felicia och sen åkte vi till näset.. haha hennes mamma tog ett kort på båda när vi låf på en sten och prata och chilla gal1.



PUSS


Just nu!

Film och sen mer plugg!


Sommar och sol!

Hej bloggen!
 
    Erkänn vädret var toppen idag?
Idag har jag varit med min älskling, sluta runt elva! Efter skolan åkte jag direkt till min älskling och vi skulle kolla på batman men det blev aldirg av typ eller vi kanske bara kolla 20 minuter men vi passade hellre på att gå ut till det fina vädret! Haha vi satt ute på gården och typ sprang runt som små ungar och kasta stenar hahah alltså kan det bli bättre?! menmen dagen har varit hur lyckat som hellst och är sjukt glad:D 
    Jag hoppas att ni läsare också haft en toppen dag! ;)

                                                             PUSS 


Yolanda Be Cool & DCUP - We No Speak Americano

HAHAHA , den här låten är kanske lite konstig från början men sen är den sjukt bra och skön.
En låt som vekligen har fastnat!-.-


Hello sunshines

Hej bloggen!

Är äntligen hemma och vilar mina små fötter, hahah har typ gått runt i stan ganska mycket och letat efter en klänning med mami och till slut hitta vi en. I love it! Ska ha den på min kusins student nästa vecka så det kommer bli kul. Aja idag hade jag skola som vanligt och det gick väldligt bra och typ första gången jobbar jag koncentrerat hahah men ska ha redovisning på tisdag nästa vecka så måste få MVG så det är något jag måste sattsa på. Menmen har inte gjort så mycket bara varit i stan och letat efter en klänning och ska snart fixa mig till sängs, vill inte försova mig imon igen. Hahah jag behöver verkligen min skönhetssömn ;)

Min ny klänning ;)



PUSS


Hmmm

Alltså helt rent av vem skulle ni välja?


Seg Måndag!!

HEJ BLOGGEN! JUST NU HAR JAG MATTE OCH DET ÄR SJUKT SEGT! OOOOOH HATAR MÅNDAGAR! AJA IGÅR VA JAG I STAN MED MIN SÖTA LISA OCH SENÅKTE JAG OCH TRÄNA SEN KOM JAG HEM OCH GICK UT IGEN SÅ JAG KOM HEM RUNT 10 :) AJA IDAG SLUTAR JAG HALV FYRA OCH SEN MÖTE OCH EFTER DET SKA JAG TRÄNA HIHI:) HMMM HOPPAS ATT ÄLSKLINGEN OCKSÅ KOMMER MEN  DET SER GANSKA MÖRKT UT... MENMEN MÅSTE LÄGGA NER MOBILEN NU HÖHÖ  HÖRS SENARE ;)  PUSS

Sööööndag !

Hej bloggen!

Jag hinner inte skriva så mycket har ganska bråttom ska ta bussen om typ 8 min och måste ta på mig jackan och allt! Ska ut och sen ska jag träna hihi menmen skriver lite mer när jag kommer hem!

PUSS


*

ORKA VA SÅN PUSSY!

Dagens..

Dagens humör: Åt helvete
Dagens mående: Inte alls bra
Dagens frisyr: Till en boll
Dagens smink: Inget , helt naturligt
Dagens klädsel: Älskingens mjukis, hans skjorta(L)
Dagens planer: Hmm sova strax om det nu kommer gå...
Dagens materiella vill ha: Vet inte.
Dagens fundering: Ganska mycket
Dagens beroende: Inget!
Dagens tråkigaste: Hmm nog att jag fick reda på något hemskt
Dagens längtan: Att träffa Simon.
Dagens superlängtan: Sommar, Simon
Dagens tidning: Ingen.
Dagens låt:


..,

- shit happens for a fucking reason!


Jessica Alba

 


--

- She believed

- He lied


Dagens outfit!

Ps. Det blev ingen päls med jeans jackan.
Lite fel med värdet men det va sjukt kallt sen när man va på väg hem:O

 


Freeedag och ledig ;)

Hej bloggen!

Just nu är jag hos min älskling och kom precis hit, har redan solat och fixa mitt pass. Idag vet jag inte vad som händer eller jo jag kanske åker till ap sen men simon och juliana och träffa resten där det är ju sjukt fint värder! menmen ska kolla på film och fixa ett par saker innnan simon kommer ut från duschen :P

PUSS

Nattinatt :)

HEJ BLOGGEN! VILLE BARA LÄGGA IN ETT KORT OCH SNABBT INLÄGG INNAN JAG LÄGGER MIG :) IMON SKA JAGUPP TIDIGT TYP RUNT 7 OOOOH SHIT KOMMER VERKLIGEN VA TRÖTT IMONMENMEN SKA FIXA MITT PASS OCH SEN SKA JAG SOLA OCH EFTER DET SKA JAG TRÄFFA MIN BEBIIIIS:)  AJA NU MÅSTE JAG SOVA KLOCKAN ÄR MYCKET :O SOV SÅ SÖTT NATTINATT:D<3

Miley Cyrus - Can't Be Tamed


Sant!

Bättre att ångra något man gjort, än något man aldrig gjorde.

Gårdagens outfit!

 


WOW!!!

Patrick Dempsey


tyyyp godmorgon?

hej bloggen!

Har precis vaknat och har typ fått sova ut men idag har jag ingen aning vad jag ska göra, ska nog bara softa och ta det lugnt och vila ut! är så trött så det inte är sant! hmmm just det såg in sjukt bra film igår efter jag kolla på The time traveler's wife, asså tror jag aldrig har gråtit så mycket för en film det är helt sjukt, så det är en annan film jag rekomenderar!



PUSS


Lätt värt!

Håller på att kolla på den här underbara filmen! Oooh jag rekomenderar den grovt!


Mobiiiiiiiil;)

HEEEEEJ ALLIHOPPPPPPPA! NU SITTER JAG PÅ UPPEHÅLLSRUMMER MED NÅGRA ETORSTOR OCH VID MIN SIDA SITTER AMELA;) HIHI HAR PRECIS GJORT KLART NATIONELLA I MATTE A ! DET GICK GANSKA BRA OCH VILL HA SOMMMMMMMAR NU! MENMENSLUTAR VID ELVA SEN SKA JAG TILL LINDHOLMEN OCH ÄTA PÅ ÄRAN SEN SKA JAG KANSKE TILL STAN OCH SHOPPPA HMMMM FÖRST SKA JAG NOG TILL MAMMA OCH FÅ PENGAR UTAV MAMIMALI HIHI MEN MEN SEN VID FEM SKA JAG TRÄNA CORE MED PERNILLLA SÅ DET KOMMER BLI KUL SENARE SKA JAG KOLLÀ PÅ FILM OCH TA DET LUGNT OCH MYSA! ÄNTLIGEN SÅ ÄR DET LÅNG HELLLLLLG! MENMEN NU MÅSTE JAG DRA ! PUSS!!!

Ett tag sen??

Oj då, det var ett tag sen man skrev! Märkte det precis när jag kolla igenom min blogg! Hmm nu ska det bli förändring! Har varit så upptagen på sistone och varit med min älskling! Det bästa som finns! Är äntilgen glad och han har fått mig att må bra igen! Tack Amor(L) Aja jag har precis kollat på film med mamma Legally Blonde hahah den är så otroligt rolig menmen imon ska jag ha nationella i Matte A och sen en timma vanlig matte och sen slutar man whiiii sen är det lång heeeeeeeeeelg vafan! Ska kanske åka till Gullholmen med familjen men det är inte säkert :) men ska fixa mig till sängs nu och det kommer ta ett tag.. hehhe så seg som jag är så tror jag nog att det kommer ta typ 2 timmar ;) men vi hörs och ta hand om er.

PUSS


Me like ;)

Cassie - In Love With You



Ciara - Promise


Dags att...

Hmmm tror nog det är dags att SHOPPA!!!

Cassie

 


Haha äntligen?

Yes som sagt hade lovat att jg skulle lägg upp bilden som
jag beställde från USA och här kommer den ;)
köpte också en tröja på Zara med Felicia :)
Så vd tycks om mina köp? :)

 


Söndag ;)

Yeah nu blir det ut gång, har äntligen fixat klart mig hahha fyfa-an det tog över 2 timmar :O Aja länge sen jag hade mittbena och smink och allt hmm i like it!;) menmen ska dra mig nu bussen kommer om 5 min så hörs senare :D

PUSS

-

svikare.


R.I.P




Du va världens bästa!
Du va som en syster till mig och min brors bästa kompis, det har gått ett par år nu men jag känner saknaden och minnerna när du va vid min sida och jag var så sprallig och jag kommer ihåg att jag ville bli som dig! Tyckte du va så cool och din stil va den bästa som fanns och kommer väl ihåg då dem dåliga stundera haha kommer väl ihåg de gångerna du bråkade med min bror och jag var alltid vid din sida haha. man uff jag saknar dig verkligen ska du veta, kan verlkigen inte sluta tänka på dig! Så va på kyrkogården med min bror hör om dagen och stenen som är på backa plan, ohh den är så vacker när det är mörkt och små lamporna lyser upp ohh det är så vackert!
 
Jag saknar dig!


..,



I really miss the old you..


HELT GLAD!!!

YES jag är så jävla smart! Smartare än mig finns det inte!:O Har äntligen fixat min iphone! Jag har mitt liv tillbaks!!:D

OHHHH!

Asså du skojar med mig?! Varför är jag så jävla blond?! Fan jag fucka min iPhone ohhh jag har alltid otur med allt:( aja jag måste hitta någon som har telia eller 3 så den kan funka igen:( ohh fan också!!!

iPhone!(Y)

Just det glömde säga att jag har fått min iPhone nu! Hahah det är så mycket bättre och man kan inte sluta spela :O allstå det är det som är det dåliga med iPhone att man inte kan sluta spela och när man väl har börjat så märker man typ efter en stund att man bara har 20% kvar utav batteriet hmmm hatar när man får upp den där rutan...

Lördag!

Ufff äntligen är det lördag har sovit ut men är fortfarande trött! Kom ju hem runt ett och somna på direkten och vakna vid tolv och nu har jag duschat och ätit och nu ska jag kolla på film och städa mitt rum! Fick äntligen min klänning igår som jag beställde från USA och syrrans klänning kom också igår. Kanske lägger upp en bild om jag kommer ihåg, höhö X) menmen ska börja städa nu skriver lite senare :) 

PUSS 


Freeedag vafan!

Äntligen fredag! Just nu är jag hemma hos Simon och vi kanske ska träffa Cissi och de andra sen och åka till ap och sen efter det ska jag och simon till min brors grillfest! Detta gillar vi;)(Y)

PUSS

Wiiiii

Har äntligen fått min iPhone! as stolt, menmen har inte så jätte mycket att skriva bara att jag har varit med min älskling hela dan! och imon ska jag också det så tumme upp för det! aja vi va typ nästan hemma hela dan sen åkte vi till ap och träffa Cissi och sen kom Adrian. hahha Simon försökte lära mig att hoppa men det gick ingen vidare höhö ramla ett par gånger... aja imon är man bjuden till min brors grillfest men får se om Simon orkar gå och om jag känner honom rätt orkar han inte... menmen här kommer det några bilder :)

  

PUSS
 

Älskling<3

Naaaw, älskar vekligen den här bilden.
Den får mig verkligen att le och känna mig varm inombords.
Jag saknar dig bebis, vill ha fredag nu...



Jag älskar dig vekligen!
Du är mitt allt!


Onsdaaaaag :

Uff är äntligen hemma efter en lång dag! Idag har jag varit på skolan och skrev mitt slutprov på C++ och robot... det gick la okeej, men robot delen gick åt helvete. menmen efter det fick man sluta för dagen. Efter skolan träffa jag syrran och Tim och vi åkte till Jonsered och plugga sen va jag tvungen att åka iväg efter en stund för att jag skulle träna och det var typ min dag! Saknar min Bebiiiis så mycket! men ska fixa min syrras ögonbryn nu, hörs!

PUSS

Yeaah!


Du blir äntligen min på FREDAG!


Adriana Lima!


Grattis Storebror!

27år nu ;)

Biiiig love too you(L)

 


Veckans blogg

Finalisterna:

 

http://rorebobecoccoca.blogg.se/




http://juliawaaras.blogg.se/



http://sejfresh.blogg.se/




Hos Felicia (L)

Just nu är jag hos Felicia och kollar på The back up plan med Jennifer Lopez. menmen ska snart hem har prov imon på C++ och robot eller snarare sagt slut prov men det bästa är att man slutar efter det. Tumme upp (Y) :D. Menmen kväll lägger jag upp veckans blogg! hihi menmen vill inte missa mer av filmen och vara osocila mot Felicia menmen hörs ikväll!

 

PUSS


(L)

TWO SOULS, TWO HEARTS, ONE LOVE ♥

I love you

Shakira - Did it again


Hjälpa mig?

Okej nu behöver jag lite hjälp och tips,
vilken klänning tycker ni bäst om?
Hmm jag tycker att alla är lika fina och har gansk svårt att väja.
Så kan inte ni hjälpa mig vilken ni tycker är finast?

1.


2.


3.


4.


16 månader(L)

Idag har jag varit med min älskling hela dan.
Wiii 16 månader idag! Asså shit vad tider går men jag älskar dig mer och mer för varje dag älskling!(L)
kanske ett grattis? :P
Menmen först va vi på mässa sen gick vi på stan med hans föräldrar och han fick med sig ett par snygga kläder hem så man blev rätt så nöjd. haha ska jag säga det va hans kläder hahah. Sen åkte vi hem till honom och köpte godis och chips och det var dagens frukost/lunch ehmmm nyttigt? NÄÄÄ skulle inte tro det XD menmen vi kolla på Avatar och shiiiit den va så lång så höll på att DÖÖÖ kunnde inte sitta still och hade typ myror i brallan XD
menmen sen efter filmen va slut va man typ hyperaktiv, fick världens skratt anfall gjorde bara konstiga saker så ingen kommertar om det... menmen dagen blev lyckad och ska kanske beställa kläder från USA så visar kanske upp några bilder vilka kläder det blir ;) men det som är ett måste är att jag måset kolla upp en ny mobil hhaha har tappat den så mycket att den laggar XD aja Veckans blogg kommer kanske ut på Tisdag så passa på nu, menemn skriver kanske lite senare eller imon.

PUSS

Veckans blogg?

hmmm tänkte typ göra en liten tävling om veckans blogg,
vad tycker ni?
låter som en bra ide?
 


Lööööööördag !

Just nu är jag hemma hos systrarna Moreira med min syrra och är otroligt trött men orkar verkligen inte, längtar bara tills imon...
PUSS

RSS 2.0