(L)


happy

En sjukt underbar dag med älskling och imon blir det att mysa med honom igen. Detta gillar vi verkligen!

onsdag!


Hej bloggen!

Det var verkligen ett bra tagsen jag skrev ett rikgitg inlägg. Mycket har hänt på sistone... Men idag ska man bara ha engelska och sen slutar man, efter skolan ska jag va med min prins. Blir hem tilll mig och massa myspys och sen har jag träning 19.30. Ni som inte vet har jag börjat med basketen igen. Längtar tillls på lördag hahha då är det min och älsklingens månadsdag vi fyller 1år och 9 månader. SHIIIIIT vad tiden går:O Menmen ska nog fortsätta fixa mig till skolan massa pussar ;) <3


And if you don't like it, fuck you!

Boys like you never change 
Girls like you give girls a bad name


(Y)



-


Min älskade syster!<3


No longer you and I


Tänk efter

"Dina bokstäver är latinska. Dina siffror arabiska. Din demokrati är grekisk. Din pizza italiensk. Din alkohol uppfanns av en iranier, och du älskar att åka till Thailand. Din favoritrappare har afrikansk påbrå, och han den där roliga på tv är kurd. Visst skulle livet vara lite tråkigare ...utan invandrare?" - Till er som röstar på SD tänk till en gång till !

OLLE HEDBERG!


-

Glöm igår, lev idag och be för imorgon.

Kärlek

Kärlek är verkligen omöjligt att beskriva. Alltså känslan och upplevelsen är olika för person till person. Men att vara kär är nog det finaste som finns, att känna fjärilar i magen är en underbar känsla och man blir bara mer lycklig om man får vara nära den personen man gillar. och man brukar få ett litet extra stort leende när man tänker på personen.

Ens första kärleken glömmer man aldrig  vet inte varför det är så men om man tänker efter så vet man själv att han/hon var den rätta men va tvungen att göra slut för någon anledning.

Att göra slut är inte lätt, att berätta för någon att ens känslor har tagit slut, eller vill  inte vara tillsammans med personen längre, kan vara jävligt svårt. Men som sagt allt beror till person till person vissa tycker att det är lätt att bara lämna någon.

Otrogen är det värsta som finns. Gränserna för otrohet kan även variera från förhållande till förhållande. I en del förhållanden kan man komma överens om att man får träffa andra, medan man i andra förhållanden inte ens vill se sin partner med en annan person.

Menmen vill ni att jag ska skriva något mer så är det bara att säga till.

http://www.amelia.se/_internal/cimg!0/e7zx3nnevnzh4ubzkmpv02qgbgehfgh


-

Jag saknar dig & jag behöver dig<3

gooood


Måndag

Hej bloggen!

Idag blev det skola och det gick la okeeej. Alltid lika kul med flummiga Emilia, men har så jävla ont i mina knän så det inte är sant! Menmen nu blir det att plugga lite och sen blir det basket träning klockan 21.00-22.30. Hmmmm undra hur det kommer gå för mina knän... menmenhär får ni en otroligt skön låt, lyssna hellst på texten<3

PUSS


dåliga dagar

ibland mår man dåligt
så dåligt att man helst inte velat vakna tills allt blir bra igen
idag är en sådan dag

sådana dagar tror jag att musik är viktigt.
Inte som terapi utan bara för att komma bort

Lisa<3

Det blev till slut att jag åkte hem till min fina flicka runt 8 tiden. Menmen vi kolla på film och tjöta en hel del, men mår så otroligt fåligt mina ögon är röda och jag fryser och har skit ont i magen:( aja ska nog lägga mig nu så hörs vi imon mina söta läsare :)

Dagens bild:

PUSS


Lördag

Heej bloggen!

Det var verkligen ett bra tag sen jag skrev.. Vet inte än om jag ska fortsätta men vi får se. Menmen det har hänt en hel del men har också haft kul! på torsdag slutar jag elva och ledig på fredag fan vad gött! Klassen är trevlig men som vanligt finns det alltid några man tycker mindre om. Som sagt hata är ett starkt ord eller vad tycker ni?

Ska någ lite senare skriva om kärlek och sånt! Får se vad det blir för sist ville någon att jag skulle fortsätta skriva om det.

Just nu kollar jag på sex and the city serierna och äter polly hmmm någon har smittat mig med att äta polly... Menmen är otroligt trött och känner för att inte gå ut och ja, jag vet jag är tråkig men känner för att vara ensam just nu...


Menmen vi hörs senare massa pussar!


RSS 2.0