Stupid in love


Förlåt för att jag aldrig sagt förlåt.

jag behöver hela mig
så jag kan ge dig hela mig
när allting börjar om.

jag har gått så långt,
nästan blivit van
historian upprepar sig

och slutar alltid likadant. 

samma gamla visa
men jag vet inte vad det är för låt

förlåt att jag aldrig nånsin sa förlåt.


how we did it

Nice to know you.
Let's do it again.

Virkat är sexigt!


Åh jag märker alla har - har fått nog av mig


Vill ha


I miss you quite terribly.

i like when you sleep, when you slept next to me.
i fell in love with you suddenly
now there's no place i'd rather be but in your arms.


I'm dead


Sjukis

Blir inget bloggand på ett tag tror jag. Var på sjukhuset igår typ 100 timmar... fick redan på att jag har lunginflamation/luftinflamation. ohh det suger så jag går på antibiotika och hostmedicin. menmen ska fortsätta vila nu. Beso

Söndag

Är sjuk och har feber imon blir det ingen skola tror jag. Mamma ska ta mig till sjukan och kolla upp vad jag har, jag har ju varit sjuk i över en veckan nu och orkar inte vara sån här längre. Men ska kolla på "How I met your mother" puss

L.O.V.E


-,

ps. Glöm inte att ändra klockan till sommartid inatt!

lördag kväll

Ligger här på sängen och mår inte alls bra. Ingen lust att blogga nu. Beso!

Fint väder

Ohhhhhhhhhh vill inte jobba det är så himla fint väder. Vill så himla mycket vara med min pojkvän och bara ta det lugnt och vara ute. ohhh ska snacka med chefen om jag kan byta tid på lördagar.
Saknar min bruna färg. Ska köpa solkort så jag inte ska fortsätta deprimera. HAHA menmen måste plugga lite och sen fixa mig till jobbet.

Lördag

Förlåt att jag inte hann blogga igår. Började skolan 12.20 och sluta 15.30. Kändes segt för ville bara hem till min älskling. Just då kände jag mig rätt så bra men senare under kvällen runt sju fick jag feber igen hahha jag skämdes så himla mycket för simons mamma började ta hand om mig och jag såg så himla förstörd ut.
Menmen är förkyld fortfarande och ska städa mitt rum och chilla sen vid två tiden ska jag dra till jobbet. Börjar klockan tre och slutar nio. ohhh ska jobba i sex timmar. Orkar inte. HAHA vi hörs BESO

Torsdag - andas...andas bella ;@ snart flippar jag på dig!!!!!

Inte min dag idag... Helt sönder flippad just nu!!!! Slutar 16.30 och vill bara sluta nu orkar inte en sekund mer här på skolan!! Vill bara vara ifred och bomba med hög musik. Är typ frisk men min röst är fortfarande fuckad, har ju haft feber och massa skit... Menmen bjuder på en bra låt. Beso

Elizabeth Taylor

27 februari 1932 -23 mars 2011


NICE


Visste ni att...

Alla ni som inte visste att vår super sexiga Victoria Secret supermodell Adriana Lima blev mamma för inte så längesen.
1. Då
2.
3 Nu.
Adriana Lima är en av världens bäst betalda supermodeller. Nu visar hon upp en ny kurvig kropp. Hon avslöjar också att det är sexigt med kuviga kvinnor.

Kanske dags...

Kanska dags att fixa sig måste ta bussen 09.04 sitter fortfarande här med pyjamas. Bläääää har ingen ork!

RUBRIK

Hatar min röst. Kan nästan inte prata, jag talar som Don Corleone. Hoppas jag blir frisk snart men tror ej det har feber nu och har ont i magen... Är tvungen att gå till skolan imon och det suger!!! Börjar kl 10.00 vid Lindholmen sen 12.40 börjar jag vid Torslanda och slutar 16.30!!! Ohhh Lärarna har gjort om mitt schema och det suger ännu mer!!! HAHAH som ni läser är jag typ negativ hela tiden-.- menmen önska att det kunde varit fredag. Vill bara vara hemma hos min fina prins och bara mysa på hans gosiga säng och kolla på film. Nu är det dags att börja fixa sig till sängs och få sin skönhetssömn. Hoppas jag blir på bättre humör snart....


Deja Vu


söndag

min helg har varit hur underbart som hellst och jag är sjukt lycklig! Har inte hunnit blogga på grund utav att jag jobbar och sen vill jag självklart ha min fritid som jag spenderar för det mesta med min underbara fina pojkvän. Jag är inte säker om jag hinner uppdatera imon men ska göra mitt bästa. Har ganska mycket denna veckan. Men vi hörs imon blir det till angered och försöker få tag på cristina men hon svara inte så ska gå och lägga mig nu. behöver min skönhetssömn. Men ta hand om er och jag hoppas att ni alla har haft en lika trevlig helg som mig. PUSS

Fredag!

Halluuuu!!

Idag är det fredag med det typ suger här på skolan. Behöver min lilla solstråle. Lyssnar bara på deprimerad musik och behöver henne så hon kan få mig på humör. HAHA. Bjuder på en bild på min lilla flicka som jag saknar! Efter skolan blir det att åka direkt hem till älsklingen. Ohhhh jag längtar. Kommer snart begå själv mord här på skolan. HAHAH!






She don't want love she just wanna touch

she's a dirty dirty dancer

never ever lonley

she's a dirty dirty dancer

you'll never be her only

she's a dirty, dirty dancer

never ever lonley

she's a dirty, dirty dancer

you'll never be her only

Vila i frid Juliano


Lier

You looked at me and said that I was beatiful. You kissed my lips.
I trusted you. You said so damn much, you said all was real. Why are you not here? and only in my my dreams? I wanna be happy. I wanna living in a true world. I don't wanna live in lies. Leave me alone.  I want to live my life.
But you lied for me. You was a liar, yes, a big liar.
You looked at me and said that I was beatiful. You kissed my lips.
I trusted you. You said so damn much, you said all was real.
Why are you not here? and only in my my dreams?
I wanna be happy. I wanna living in a true world.
I don't wanna live in lies. Leave me alone. I want to live my life.
But you lied for me. You was a liar, yes, a big liar.

-

Hej!
Skolan suger.
Hej då!

Söndag!

Ska snart till jobbet pappa kör mig så det blir skönt, slipper åka den sega bussen som känns som en evighet. hahah. menmen pappa håller på att gör frukost och jag håller på att fixa mig. Efter jobbet åker jag som vanligt hem till älsklingen. Ska dra nu så ni få ha en trevlig söndag.
PUSS

,


Tider.


inte min dag.

Hej!
rubriken säger allt.
årets humörsvängningar.
ohhhhh jag blir galen.
inget bloggande idag.
Hej då!

behöver åka bort ett tag tror jag, det skulle verkligen sitta fint nu!




'cause I'm alright when I got you here with me


Tisdag!

Kalla mig miss trötter....
Har typ inte sovit på två dyng riktigt bra så nu blir det att SOVA!
Torsdag - Utvecklingssamtal. Hej kom och döda mig. Utegångsförbud hur länge? Typ hela min livstid.. HAHA! Något man verkligen inte ser fram emot!

Black Swan

En film jag ville se innan jag hade sätt trailen och innan Simon berättade att det är en skräckis. Jag som verkligen ogillar skräck filmer, något som jag inte klarar av... Men denna lockar mig den verkar hur bra som helst och jag tror jag små gillar också för jag älskar balett och men jag är allt för feg tror jag..

.

är det bara jag som inte kan förstå att det här är samma person?


so let's make wishes out of airplanes


New York 18 mars

Min älskade syster och hennes kille philip och hans mamma åker till new york den 18 mars gud vad glad jag är! hahah känns som att det är jag som åker :P menmen håller på att kolla på kläder så jag vet vad hon kan köpa ;)

Dagens


-


18 år om 4 månader!!!


Söndag

Fint väder idag igen. Detta gillar vi så tumme upp!(Y) Menmen ska kolla om det finns något i kylen annars blir det att köpa chai innan jobbet. Skönt slutar 3 idag! så ska tvinga pojken min att vi ska ta en promenad AHHAHAH. Menmen måste skynda mig måste ju också hinna smi!nka mig och sånt. BESO

Sol

Precis ätit klar med la familia. Har verkligen ingen lust att jobba... Underbart väder, vill bara ut med vännerna och chilla. Men nej jag ska piss jobba! Tror jag ska byta tid och jobba på morgonen istället så man har tid med sina närmaste. Hatar denna dag för jag ska jobba kl 15.00 ohhhhhhhhhhh! sjukt sur! Menmen ska till stan innan jag ska till jobbet.
Beso

Fredagsmys

Idag belv det att jag åkte hem till älsklingen efter jag hade slutat skolan. Var så extremt trött men vi åt middag med hans föräldrar och det blev räkor. Mumsssssss. Älskar räkor. Någon man verkligen inte tackar nej till. Menmen kom precis hem och min föräldrar är på väg ut. Nice, kommer bli ensam hemma men det blir att sova dirr! Är så otroligt trött. Blir nog fler inlägg imon. BESO

min solstråle


Hey slow it down, what do you want from me?

there might have been a time

when I would give myself away

once upon a time I didn't give a damn 
but now, here we are
so what do you want from me?


Torsdag

Min skoldag
Matte - 08.10-11.30
Lunch - 11.30-12.20
Torsdagstid - 12.20 - 13.20
Klimatkampen - 13.30 - 16.30
Efter skolan blir det att träffa Simon. och hoppas jag hinner shoppa lite :)

Känslan när man inte kan sluta le :)


One Life, One Love, One Piece

Har blivit ett antal shopping nu på sistone har inte haft tid att lägga upp bilder menmen.
Har beställt en sådan, har alltid hatat dem men jag får la testa om den är så mysig som alla tp säger :)

2 år och 3 månader idag<3

bjuder på tre cp bilder :)

I always knew u were bad news

påminnelse till mig själv: sluta tro det bästa om folk hela tiden, du blir bara besviken.


Skön musiik


Feel the noise

Suttit och kollat på film och jag her sätt den här typ ett antal gånger och tycker den blir bättre och bättre för varje gång. haahha måste lägga mig nu är allt för trött.

RSS 2.0