Saknad

Någon som verkligen stod vid min sida nästan varje dag. Saknar mina gudföräldrar. Saknar den tid allt var perfekt. Man kom hem till dem och allt kändes underbart. Trygg och älskad.
Fan. Varför var alla tvungen att bråka med varandra. Vad är meningen att skilljas? Ibland vet man inte vilken väg man ska ta. Det är svårt. Som sagt det är inte lätt.
Te amo!

-

Äntligen fredag. Har missat min buss och min iPod har hackat. Snacka om bra start på morgonen... Ela fall Idag har jag matte och idrott. ikväll ska jag ut med Lisa, Simon och Sebbe. Ela fall måste börja röra mig ner, min buss går 07.36.

Vänskap

Tycker ni att det är viktigt att bevara sin närnaste vän?

Själv har jag börjat tappa kontakt med min närmaste. Det känns inte rätt. Försöker bevara kontakten men ingenting går.
Vad kan man göra vid den här situationen?
Vet att det kommer bli värre. Och vill hellst inte ta upp det med den personen. Det är bara jävligt jobbigt just nu. Behöver verkligen prata ut, men det går inte.
Kan jag själv ha påverkats av all problem som ha uppstått här hemma?
Känner själv att jag inte är lika glad och är väldigt tyst utav mig nu för tiden. Känner mig osäker böand folk, speciellt bland folk jag inte känner mig trygg.

Koooooooooooooooooooooolla!

BOKA Black Lace Shoes
http://nahla.se/
En sjukt bra sida!

Hej igen

Har tagit en liten pause från bloggen
Har haft massa plugg och har haft lite porblem. Tnker tyvärr inte ta upp vad som har hänt. Men jag är tillbaks. Kul att ni läsare fortfarande är kvar.
Börjar egentligen 13.10 men var tvungen att åka till skolan för måste läna in två arbeten som inte allt går så bra. Fattar typ inte ett piss.. menmen är bara irriterad på folk och tror det är därför jag inte kan koncentrera mig. Har allt för miycket i tankarna. Hmmm... ska ela fall träffa älsklingen vid 5 tiden sen blir det Zumba kl 19.00. Snacka om att man längtar...
Nu på lördag fyller hjärtat år. HHAHA äntligen blir han 18!!!! Längtar bara tills resten utav gänget fyller år! Menmen ska lägga in en länk sen som är sjukt bra!! Kram

RSS 2.0