Tisdag,

Idag var jag på skolan bara en timma sen åkte jag hem med min älskling. Jag har inte alls gjort mycket bara varit med älsklingen sen åkte jag till mamma och fick pengar sen åkte jag hem och kollat på film och nu sitter jag här.... Förlåt att jag inte har lagt upp någon bild på min jacka men har som sagt inte haft tid. Kan försöka ta en bild imon OM jag kommer ihåg. Kan ta en bild på min pojke för vi köpte likadana jackor... vet inte än om jag ska lämna tillbaks den för den är så jävla STOR!

Så jävla skönt att inte behöva plugga ett jävla piss. Tack gud att min klass är ute på praktik 3 veckor till och jag inte har några lektioner typ! 3 veckor kvar sen lov! Hmmm rättare sagt man kan ju redan säga att jag har det. Så jävla gött! Imon har jag ingen lektion och älsklingen ska skippa skolan han orkar inte gå hmmm det är inte bra utav honom. Han skulle bara haft engelska runt två, han ville shoppa med mig och sen bara hem och ta det lugnt och mysa. I like it. Sen vet jag inte om vi ska ha träning på kvällen så måste ta kontakt med Zdenko... bläääääää.

Skickar med en skön låt hoppas att ni där ute också tycker det. Nu ska jag fixa mig till sängs för ska upp tidigt imon runt tio typ för ska möta upp älsklingen kl 12.



PUSS


Måndag!

Hej alla!

Hoppas att ni alla har haft en bra Måndag. Idag hade jag skola till klockan ett sen satt jag och plugga till klockan tre för att kunna åka hem tillsammans med min älskling. Det var så otroligt kul när han provade mina pijamas shorts ville verkligen ta kort men den var alldeles för sexig... eller inte hahaha man så hela jävla paketer och hans röv hahaha ingen kommentar vill bara påpeka att min pojkvän är riktigt konstig.

Skulle igentligen gått på träningen men hade eller har skit ont i magen vet inte varför men mår piss. Jag dör om jag blir sjuk. Hatar verkligen att bli det, jag är inte det ofta men jag hatar det verkligen. 

Längtar otroligt mycket tills imon för jag har bara en lektion imon i en timma och det har min pojke också så vi åker driekt hem till honom.

Men ska börja fixa mig till sängs ta hand om er.

Ps. Det här är en bild från lägret jag var med skolan i Augusti. Kommer ihåg den dagen så grovt. Var så otroligt lycklig för det var då vi var på väg hem och allt jag ville var att komma hem till min älskling.




PUSS


Söndag och LYCKLIG!

Hej alla!

Vill först be om ursäkt att jag aldrig upptaderade igår saken var att jag jobba och sen var jag tvungen att stressa in till stan för att köpa min nya jacka sen möta upp älsklingen och åka hem för at fixa mig till kvällen för vi var bjudna hos Juliana som fyllde 18år. Grattis i efterskott snygging(L)


Idag kom min kära älskling och hämta mig efter en lång dag på jobbet och fick den här fina rosen! Alltså han gjorde verkligen min dag! Är otroligt lycklig. Men kom hem för inte så länge sen hålller på att äta salad hihi gott. Ska städa mitt rum snabbt och sen sooooooova! Beöver min skönhetsömn. Men hoppas att ni där ute också har haft en lyckad helg!



PUSS


JAAA HON ÄR SÄÄÄÄÄÄXIG!

Megan Fox

http://daniellamatea.blogg.se/images/2009/megan-fox_31873290.jpg


Fredag!

Hej alla!

Nu var det verkligen ett bra tag sen jag skrev. Såg själv att mitt senaste inlägg var över en månadsen... Men vet inte riktigt om jag ska fortsätta blogga. menmen slutade runt elva idag och mötte upp min pojkvän runt tovl i stan och nu är vi hemma hos mig. Min kära syster springer upp och ner som en galning och simon bara sover och sover.... Ska nog också börja fixa mig. Idag kommer det nog inte hända så mycket vi ska till stan leta efter present till söta Juliana som fyller 18 imon. Sen ska vi nog bara hem till simon och ta det lugnt. Nu måste jag dra mig och festa inte för mycket nu



PUSS


25/11-10

Ska nog börja blogga igen vet inte riktigt men får la sova på saken...


RSS 2.0