att tala är silver och att tyga är guld

Gråter inombords. Det brinner. Vissa förstår inte hur mycket jag kämpar. Vågar inte säga emot. Är rädd att jag kommer såra någon. Är glad för den personen jag har vid min sida.
Juni och juli kommer vara en utav mina tuffaste månader. Måste gå på begraving och massa minnen kommer tillbaks.
Det går inte en dag utan att jag mer eller mindre tänker på det. Problemet är att man inte kan bestämma över tankarna, utan dom bara kommer och det finns ingenting jag kan göra åt saken.
Jag försöker tänka framåt men alltid måste det finnas någon som vill sänka till och med vuxna. Helt seriöst?! Dom förstår inte hur mycket dom sårar än!
Även om vi kämpar vet vi att vi kommer klara det. Vi krigar för det bästa och vi vet att vi kommer lyckat jävligt bra!
När man pratar om saker och ting vet man ändå när man har gått över gränsen! Man ska ändå tänka innan man säger något! Som sagt man skall aldrig tappa respekten! Har så himla mycket känslor inom mig som jag vill bara skrika ut, gråta utohhh det är så mycket så jävla mycket känslor! Så mycket HAT!
Är glad att det finns människor som vill vårt bästa och kommer alltid stå vid våran sida och ha en hjälpande hand.

Hej då!

Tar en blogg pause. Måste fixa saker och det finns saker och ting som kommer före!

AMOR<3


Spanien!

Känner för att åka med mamma, pappa och min bror ner till spanien nu. Fan, ska ringa mammma sen om hon kan kolla hur mycket en biljett dit ner kostar. Vill bara bort från Sverige. Behöver en strand så jag kan få bort alla mina bekymmer och gå ut på kvällarna och träffa några utav mina kusiner!


Otur!

Förra veckan var inte alls på min sida! Helt seriöst min plånbok är borta och hade runt 700kr sen alla min kort! FAN! har inte haft lust att blogga och har varit fullt upptagen! Sen stuka jag nästan min tå och och har bara slagit i mig OTUR!!!! Bara två veckor kvar till skolan slutar!! Snacka om att man längtar upp till 110%!!! Orkar inte vara här vill bara vara hos min pojke och sova med honom. Men skolan måste fucka allt!! Tur att jag slutar imon efter nationella!! Skulle aldrig palla annars! Menmen har ingen lust att göra något! Har inte gjort något på en timma så var är meningen att börja jobba nu?
Hoppas vekligen att denna veckan kommer bli bättre. 

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT!!

Jag älskar att min klass är ute på praktik!! Min lärare ringde precis och sa att min lektion imon på morgonen är inställd så jag börjar kl. 13:00-15:00. HAHAH fan vad skönt! sen börjar jag jobbet kl. 17:00. Fan vad soft dag!

Miss Lopez


Give me her dress!

Tack älskling

Älsklingen sa till mig att möta honom vid cafet vid skolan och jag får världens överaskning. Guuuud haaha tack baby!<3

Accessories



VS


Dags att beställa kläder?

Flower print bandeau dressBandeau polka dots print dess

Dags att beställa kläder?

Capri jeans with scarf                         Floral print bandeau

OK.


Soft schema

Min vecka
Måndag :Träffa älsklingen efter skolan och fika och plugga när jag kommer hem.
Tisdag : Jobba
Onsdag :Shoppa och träffa Linda och hennes bebis! Längtar!
Torsdag : Min lärare smsa och sa att jag slutar 12.00 så det blir ändringar på schemat. Vaxa ögonbrynen & benen + armarna (hatar håriga armar!!)
Fredag : Vara med älsklingen hela dagen och sen ska vi kolla vilka blommor vi ska köpa till hans mamma på lördag. Kanske liseberg och kolla på Veronica Maggio med Cristina och några till. Vi får se. Inte helt säkert än.
Lördag : Jobba 09:00-15:00, hem fix med älsklingen sen till polsk-fest
Söndag : Jobba 10:00-15:00 och sen vara med älsklingen.
Vill så gärna gå på bio och se fast and furious 5 så ska fråga min pojke idag om han vill gå på fredag.

hmmm??

åka till spanien 6 veckor eller stanna hemma och jobba?
Svårt beslut.

Texten får mig att gråta - Bölar här som en bebis


Ingen ork.

inte ett dugg romantisk.

-

har inte bloggat på ett tag på grund utav att jag har haft fullt upp. Har varit med vänner och har jobbat. och har inte brytt mig om skolan. Pallade inte vara på sista lektionen så jag drog hem till mig med cristina. vi sitter här och grillar. rätt så soft. menmen vid fem tiden ska jag in till stan och möta mami och leta present till älsklingens mamma. hon ska ha fest/kalas nästa vecka.. Kommer få lära känna hela hans familj + jag förstår inte polska så kommer känna mig rätt så mobbad:P Ela fall skriver kanske ikväll får se. Kram

good

Jobbat idag, haft en hyfsat bra dag. Skulle egentligen varit med min flicka men var för trött så åkte hem efter jobbet. Ska kanske vara med henne på onsdag efter jag har haft engelska B. Kollade på den här filmen nyss ufff den var verkligen bra! :)

Fredag

Firar min bror idag. Så blir ingen uppdatering. Beso
Saknar min prinsessa!

YOU


Sometimes I hate you how you treat me. Sometimes I try to give you everything. But you are so incredibly disrespectful. You don't understand how I feel right know I'm so fucking hurt! I can't do this anymore but I will never give up. I just want you to know that I feel so bad I'm so hurt but the worst is that you don't care a damn thing and thats hurts so damn much!

-

Not giving up on love.

Dagens ord:

Dagens ord:Frivillig ensamhet är frihet!

it's gonna be legendary!


muevelo


O-M-G!!! säger jag bara!!!


live your life, live your life


HISS OCH DISS

diss:











hiss:


Model Miranda Kerr poses backstage at the Victoria's Secret fashion show at The Armory on November 19, 2009 in New York City.
Tycker det är så jäkla snyggt med mörka, lite tjockare ögonbryn än super smala, noppade eller ditmålade ögonbryn. Ser så onaturligt ut.

save the world tonight


-

false friends are worse than open enemies.

Bli av med..

Har så himla mycket saker som jag vill bli av med men kommer ingen vart. Har bara sålt 3 ringar och ett ormarmband. Hmm har så himla mycket kläder som jag borde typ sälja men jag är så himla lat!! Ela fall ska sälja två ringar och ett halsband och en sak som man sätter upp till håret. om ni är intresserade maila till [email protected] vi kan prata om priser.


Hey sexy boy!

Hey, sexy boy
Set me free
Don't be so shy
Play with me
My dirty boy 
Can't you see
That you belong
Next to me
You make me this
Bring me up
Bring me down
Play it sweet
Make me move like a freak

Fööööööööör gooooooooooo!


GÖTT!

Allt är på topp! Min helg har varit okej igår mådde jag dålig men var med simon, fredrik, johannes, michael, daniel och en till kille. Men vi hade kul men jag drog typ vid nio skulle upp tidigt dagen efter och det var kallt så kände att det var dags. menmen idag var jag med min pojke och vi hade det mysigt :) bjuder på lite bilder :)
Stor och liten hehe


RSS 2.0