Round 2

Utgång Idag igen. Vi får se vart det blir men först ska jag hem till min finafinafina kille! :)


Lever livet!


Trött

Tänkte egentligen skriva ett inlägg om träning men orkar verkligen inte. Hade prov i Fysik À idag och redovisning. Det gick la okej. Men är otroligt trött. Just nu kollar jag på The OC.

Ser fram emot imon, har idrott bara så börjar 13.40-15.00. Ska nog lägga mig nu är sjukt trött och behöver min skönhetssömn.

Delar med mig en bild på min älskpälsk. <3


Oh yeah!!

Bara 8 månader kvar!! :D


Ett stort CHECK!!!


Onsdag.

Idag har jag ingen lektion alls. Det vill säga att jag har joker hela dan. Så vakna för typ en timma sen för älsklingen ringde mig. Han slutar runt 2 så vi ska till biblioteket och plugga. Ska bara fixa mig och sen ska jag till skolan,måste plugga röven av mig har prov och redovisning imon.. älsklingen har ett prov imon och två prov på Fredag. Här ska det pluggas! Försöker ställa upp för min fina pojkvän nu när han är så deppig, på grund utav att hans farmor gick bort i helgen.

Keep calm and party on

Det har hänt ganska mycket nu på sistone, men jag blickar framot och tänker positivt och bara längtar tills det blir helg. Var ute fredag till söndag. Som sagt firade Osci i fredags, Lördags fira vi St. patrick's day och Söndags var det Adrians födelsedag. Fick 6 timmar sömn hela helgen så i Måndags gick jag och la mig direkt när jag kom hem efter skolan.
Igår var jag ute och sprang med ett helt gäng från friskis som tränar inför Göteborgs varvet, Skit skönt!
Idag slutar jag 11.00 men ska stanna kvar på jokern för att har prov imorgon och på Fredag samt Måndag!! Det är bara att kämpa på och längta tills det blir helg.

Bästa helgen på länge!!!


Igår

Underbar utgång igår ikväll. Träffa massa gamla vänner från högstadiet.. Saknar dem lite smått..

Igår firade vi Ocsi som fyllde 19 älskar att vara den enda tjejen man kan verkligen slippa all drama och all sånt tjej skit... Åtta grabbar och en brud det var sjukt kul!!

Just nu sitter jag på bussen på väg till min pojke och sen ska vi nog till Michael och träffa hela goa gänget :D


Torsdag

Blev tyvärr inte så lång blogg pause. Mår så mycket bättre just nu och har tränat hela veckan så känner mig så frisk...

Kommer självklart fortsätta träna för det är tyvärr min pojkvän som har fått mig till en tränings nörd. Har tränat intensivt i 4 veckor och det har gett resultat och därför tänker jag fortsätta.

Jag känner att jag har hamnat på rätt plats så det är bara att fortsätta.

Just nu sitter jag på bussen på väg hem har precis slutat zumba passet som började kl 18.00-19.30 riktigt nice.


-

Kanske tar en lite pause mår verkligen dåligt. Har en tung känsla imon mig och det är inte o.k så jag får se när jag börjar blogga igen...


TANT TROSOR, STRING ELLER SPETTS?

Vad föredrar ni mest att använda?
Jag tycker att det ser riktigt fail ut när man se en skarp tros kant genom tajtsen eller jeansen.
EX: Om man har string ser röven mer rundare ut. Om jag ska vara ärlig äger ja bara stringa och ett har få tal spetts. String är allt!!!
Även om man ni inte tror mig nu. Men string är en liten tygbit du har mellan skinkorna. Och det är så mycket skönare än att ha några tant troser som åker in mellan skinkorna och du får då ett tjockt tyg emellan. Ussshhh..... Jag äcklas så jävla mycket av tanken på det eller bara av att se massa troskanter på stan. Man ser sånt så jävla tydligt!!! Tro inte att någon tycker ni är snygga, om ni nu har en fin rumpa med tajta byxor och man ser den gräsliga troskanten. Helt seriöst ni borde skämas.
Speciellt killar tänder på snygga rumpor och blir speciellt tända på stora tränade och tajta rumpor. Darför bör man som tjej gör det mer intressant och bära string för att rumpan blir mer tydliare och ser mer tydligare ut. Att ha tajta jeans eller tajts blir blir mer spännande för killarna.
Men många tjejer förstör det som egentligen ska få killarna mer intresserade, att dem visar den äckliga och synliga tant troskanten. Killar blir ÄCKLADE... punkt slut!!! Så alla tjejer som använder äckliga tant troser börja använd string NU!!! Och ni tjejer som redan använder string, tänk på att alla killar älskar era snygga rumpor!!!

ooooooops

Today: GTL
Yesterday: GTL and Nails

trippeldate<3

Spenderar tid med sköna människor!!

Simon - Jag
Michael - Anna
Jacob - Joanna


Fredag.

Hade bara en lektion idag, slutade 11.00 Så himla soft så är i stan nu med min bebo. Dags att shoppa sen hem och mysa.

Kram


FAKE PPL!!

All are fucking fake!! They are fake!! It's really sad. I'm a real person. I'm a really good person, I don't desurve this.
I'm a good person and I don't desurve any of this. And it's really, really sad I'm going through this and been put through this. FML!

Ppl crape me up, cuz for some reason I'm to good to ppl and they do this to me? Real cool, real fucking cool! All of them sucks! Every single of them. I'm alone been alone and it's sad. Because I shoulden't bee like this. Ppl should have some respekt. Where this ppl come from?! But they should and they don't. They are not real friends. I'm glad that my mam treated me well. We Will show them, you know to how to be a real friend. This ppl sucks!!!!


Hmmm

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Allt är bra med mig, kärleken flyter på som vanligt. Vill liksom inte skriva om vad jag gör på dagarna hela tiden. Det är bara sååå tråkigt, för dem flesta bloggare skriver om det redan och man vill liksom inte ha färre läsare. Självklart tröttnar vissa.
Liksom som ni läsare vet redan att jag är tillsammans med min pojkvän och vi kommer typ alltid hålla ihop. Och skolan går mycket bättre nu för att jag trivs med dem jag umgås med. På helgerna festar jag järnet för att komma bort. Det vet ni redan. Det är liksom inget nytt.

Jag skulle vilja skriva om något annat här delar jag med mig med några tankar som tex:

• Mobbning
EX.
- Är det okej att det finns mobbning?
- Vad kan man förbättra?
• Vänner
EX.
- Falskhet/Äkta
- Hur vet man att personen du umgås med är din bästa kompis?
• Vikt
EX.
- Viktminskning vart ligger gränsen?
- Överviktig
- Anorexia

• Killar/Tjejer
EX.
- Vad är det som är rätt/fel
- Är han/hon den rätta?

Det finns så mycket jag vill skriva om. Det kanske skulle vara bra att variera lite. Vad tycker ni?


Boy & Girl

A jealous girlfriend is a faithful girlfriend. If she dosen't get jealous when someone has your attention it's because someone already has hers.


Tips om bra serier!

Tipsar om bra serier.

Här har ni alla som jag kollar på och som delsvis är grymt bra. Dom två som är mina favoriter är PRISON BREAK och OC.


Prison Break var en amerikansk TV-serie som i Sverige sedan 2 januari 2006 sändes på TV3 . Serien kretsade kring Lincoln Burrows (Dominic Purcell), som dömts till döden för ett mord han inte begått. Hans bror Michael Scofield (Wentworth Miller) planerar i detalj hur han ska rädda sin bror och rånar en bank med avsikt att hamna i samma fängelse som sin bror. Räddningen visar sig dock, när han tvingas beblanda sig med några av fängelsets farligaste män, bli svårare och mer komplicerad än vad han tidigare trott.

One Tree Hill är en amerikansk ungdomsserie som började sändas 2003Lucas ochNathan Scott är halvbröder, men de lever väldigt olika liv. De har aldrig känt vid varandra och vill inte göra det heller. Lucas lever ensam med sin mamma Karen eftersom brödernas pappa Dan lämnat dem innan Lucas blivit född. Karen äger ett eget café och det är det de livnär sig på. Nathan lever ett ganska lyxigt liv med pappa Dan och mamma Deb i ett stort fint hus. Han är stjärnan i skolans basketlag men pressas hårt av sin pappa som själv var en stor talang när han var ung. Hade det inte varit för hans beslut att inte rehabträna sitt skadade knä hade han säkerligen haft ett antal år av professionell basketboll bakom sig, detta ångrar han mest av allt i sitt liv och försöker leva det genom Nathan. Senare i serien så händer något som gör att Nathan och Dan blir väldigt osams. En dag händer något som gör att de inte längre kan undvika varandra och som också kräver att de kan komma överens med varandra. Serien handlar om Lucas och Nathans liv där Peyton, Brooke, Haley är inblandade. Samt farbron Keith och mamman Karen.

 

OC (originaltitel: The O.C.) är en amerikansk dramaserie som gick mellan åren 2003 och 2007 på TV-kanalen Fox (i Sverige på Kanal 5). Serien, som skapades av Josh Schwartz, handlar om en grupp ungdomar och deras familjer i Orange County, Kalifornien. Serien handlar mycket om att bara för att man har mycket pengar behöver inte livet vara bra.

Desperate Housewives är en amerikansk TV-serie skapad av Marc Cherry och producerad av Touchstone Television. Serien började sändas på det amerikanska tv-nätverket ABC i oktober 2004, och sedan mars 2005 visas serien på svensk tv i Kanal 5. Serien utspelar sig på den till synes fridfulla villagatan Wisteria Lane i den fiktiva staden Fairview. I centrum står de fyra vännerna Susan, Lynette, Bree och Gabrielle. Handlingen tar sin början med att deras gemensamma väninna Mary Alice plötsligt begår självmord, utan någon uppenbar anledning. De fyra kvarvarande kvinnornas försök att hitta lösningen på detta mysterium är den övergripande röda tråden under säsong 1. Detta sätter i sin tur igång ett antal sidohandlingar som snart involverar de flesta som bor på Wisteria Lane. Det visar sig att nästan alla bär på mörka hemligheter. Genom hela serien är den döda Mary Alice berättarröst och den enda med full insikt i allt som pågår i grannskapet.

Grey's Anatomy kretsar kring Dr. Meredith Grey (spelad av Ellen Pompeo), en läkarstuderande som gör sin allmäntjänstgöring på det fiktiva sjukhuset Seattle Grace Hospital i Seattle. Tittarna får följa Merediths och de andra AT-läkarnas liv och verksamhet vid sjukhuset, vilket betyder mycket jobb, stress, brist på tacksamhet, tid och sömn. Med allt jobb är det svårt att hinna med kärleken men många relationer uppstår på jobbet, vilket kanske inte är det bästa.


Vad gör vi?! Nu kör vi!!!

Även om jag inte mår som bäst, är det bara att fortsätta fram.

Peace.


RSS 2.0