Fredag

  • Skola hela veckan! Det vill säga att jag har haft massa plugg. Orkar verkligen inte mer. HAHHA. Såg verkligen fram emot att börja skolan igen men nu är jag helt trött och utsliten, läntar till novemberlovet. Vill sova ut.
  • Igår sluta jag runt halv tre. Var med några 3:or när de hade telematik. Nog den tråkigaste kursen som finns! Hatar Ellära så det är inte den kursen jag ska välja till 3:an. Mekatronik är lätt bäst. Ela fall efter det åkte jag hem till min underbara flicka Lisa. Vi bakade tigerkaka och myste med hennes katt och kollade på film. Riktigt mysikt.
  • Idag hade jag också en kort dag. Slutade halv tolv. Hade engelska presentation och det gick OK. Först i början var jag lite nervös men sen släppte det sig. Som tur var att det inte var hela klassen som lyssnade. Annars skulle jag svimmat. HAHHAH. Efter skolan åkte jag till Lindholmen och väntade på att älsklingen skuller sluta.Skulle få hans hem nycklar för jag skulle vänta hemma medans han var på gymmet. Ela fall hade en sjukt mysig fredag. Massa myspys, skoj och prat. Älskar verkligen hans föräldrar!
  • Imon blir det att åka till biskop för att fira Chiles nationaldag. Lite segt. Kommer känna mig helt stressad, för att jag är tvungen att följa med till mässa för att fira min farbror som är prest. Sen blir det att skynda sig hem och fixa och åka hem till Lisa för att ha tjejmiddag. Min söta flicka fyllde ju 18 förra veckan!!!

Måndag;

Förlåt att jag inte har bloggat. Har haft fullt upp. Massa plugg och har spenderat tid med min pojkvän och vänner. Skriver under veckan när jag har tid.
Puss

Lördag

Hej alla fina läsare.
Hoppas att allt är bra med er. kl är fan runt 9.40 och ni tänker va fan gör hon uppe nu? Jo, strax jag ut och övningköra med min kära far och sen ska jag plugga. Idag eftermiddag händer nog inget speciellt. Eller joo, ska kanske grilla med cristina och några till. Aja. Måste skynda mig annars kommer farsan flippa. Skriver kanske senare...Puss

RSS 2.0