-


Söndag

Längesen jag skrev nu.
Saken är den att jag inte har haft mobilen... Har haft utvecklingsamtal och det gick inte så jätte bra och har haft massa plugg. Ela fall, väntar på bussen nu ska hälsa på min syster och sen ska jag träffa älsklingen och vi ska kolla lite på barn kläder och leksaker. Wiiii!
Vill bara ha sommar nu!


Pluggar

Idag har jag inte gjort något speciellt efter skolan har bara varit ute och sprungit. Ja vet det är bajs väder men jag klarade mig. Det var ändå skönt på nåt vänster. Just nu läser jag bok. Den heter Äcklig av Conatance Briscoe. Den handlar om en flicka som blir misshandlad av sin mamma och massa hemska saker. Och det är en sann berättelse. Blev rekommenderad av min kompis. Säger bara lätt värt att läsa den. Även om vissa delar är riktigt hemska. Svär kommer börja gråta när som helst.


Ricinolja

Att ha långt och fint hår är nästan alla tjejers dröm.
Som några redan har hört så hjälper ripcinoljan att ditt hår växer 5-6cm i månaden & inte 1cm i vanliga fall.

Vart köper man det?
Antingen på Apoteket eller life-butikerna.

Hur gör man?
Jo, man masserar in ripcinoljan på hårbotten och lägger lite på topparna.

Hur länge?
Runt 30-45min men tvätta bort det bra. Ta helst shampoo två gånger!

Hur många gånger?
3-4 gånger i veckan.

Tar det inte för ofta för att hårbotten kan bli torr & dem som har känslig hud kan få allt från eksem till svamp och finnar på hårbotten. Så var försiktiga!
En till viktig sak till. Lägg aldrig en plastpåse över huvudet! Jag läste en tjejs blogg & hon tappade en hel del hår!

Själv började jag med det i måndags. Jag vet att jag har lovat att skriva om detta men har tyvärr inte haft tid.


Söndag

Vakna kl 1 idag. Hade det ganska soft igår. Var på PC och Berså med Simon Michael Therese Daniel och Alex. Menmen just nu kollar jag på Jersey Shore säsong 5 och mamma gjorde nyss glass till mig så har det ganska mysigt. (Y)


SERIÖST!

Helt seriöst. Lögner årder värsta som vet! Är så jävla besviken just nu! Jag har ingenaning vad jag ska göra i en sånhär situation
- arg, sur, ledsen och besviken. Man ställer upp för vänner och berättar allt till dem för man vill vara ärlig och inte ljuga om saker och ting medans den själva går bakom ryggen och ljugen och inte Fucking ställer upp. Dem säger att man betyder allt för dem men ändå ljuger dem om massa SHIT! Är så jävla förbannad just nu! bloggar när jag kommer hem. Puss


L.O.V.E


Fredag

Äntligen fredag. Snacka om skönt. Men ser verkligen inte fram emot nästa vecka. Har omprov, tal och utvecklingsamtal. FML!
Ela fall just nu sitter jag på bussen på väg till min syster ska träffa henne lite snabbt och låna pengar. Den otur jag har är inte att leka med. Har tappat bort mitt jävla bankkort och ska ut imon.. Sen ska jag träffa älsklingen. Vi vet inte än vad vi ska göra. Men imon blir det utgång.


Gårdagens shopping


Onsdag

Skola 08.10 - 20.30 Förlåt att jag inte har bloggat men har tränat och haft massa plugg att göra. Har köpt Ripcinolja som göra att håret ska växa ännu mer. Men mer information kommer senare idag eller imorgon. Får se när jag har tid. Måste fortsätta plugga nu.

Helg

Då är helgen slut och skola imon. Inget som man ser fram emot men man får kämpa på. Förlåt att jag inte har bloggat under helgen men har haft fulltupp. I fredags hände det inte så mycket slutade ganska sent så jag träffa älsklingen i stan sen åkte vi hem till honom, vi skulle kolla på film men jag somna. Lördags var jag med mina fina bästis Lisa. Vi fika på Condeco. Ett nytt cafe som tigger bredvid Lagerhause och NK. Sjukt mysigt. Så jag rekommenderar den till alla som gilla mysiga caféer. Den andra Condecot som ligger vid kompassen känns så stressad. Det är så mycket människor som går in och ut och allt. Det är bara jobbigt. Ela fall sen åkte vi hem till henne och kolla på film och hade det mysigt. Jag åket hem runt 23.00 för var så sjukt trött så kände att det var dags att åka hem. Idag har jag inte gjort så mycket hade Familje middag. Syrran kom och hennes kille (Philip) och älsklingen kom också. Medans mamma och pappa lagade maten kollade jag och älsklingen på Rocky 1 och 2an. Dem åkte inte för så längesen så nu ska jag hoppa in i duschen. Ciao Jag, Cristina & Lisa <3

Shoppat

Dagens köp


På väg hem från skolan

Fyfan vilket väder?! Sitter på hållplatsen och väntar på bussen på väg hem. Slutar egentligen 16.30 men min klass ska presentera idag, jag får bestämma själv när jag vill presentera och när jag känner mig klar. Känner mer för att plugga hemma än att vara på skolan. Menmen äntligen är det fredag imon!


Onsdag

Äntligen börjar helgen närma sig. Sitter vid Cristinas dator, bara längtar tills jag slutar hmm 2 timmar kvar.. Ska träffa min pojke, ska vara med honom efter skolan så det blir skönt att se honom, var senast med honom i Lördags. Känner bara att det inte skulle suttit fel med en vacka till med lov.. Någon som håller med? Vill bara ut och festa och skaka lite rumpa och sova ut.. Kan inte ens sova på nätterna, är sjukt trött..
(Bild på Cristina)

The Notebook


Vill bara ut och festa!


-



Tisdag

Hade matte imorse och nu ska jag ha presentationsprojekt slutar 15.30! Bara längtar tills jag slutar, är väldigt tött kunde inte sova riktigt inatt så ska plugga lite när jag kommer hem och fösöka lägga mig unt 22.00. Berhöver min skönhetssömn... Menmen har det ganska chill på skolan. Finns inget mer att berätta.


Något som jag ser fram emot!


RUN TILL YOUR FEET DON'T TOUCH THE GROUND


Så kloka ord - Mark Twain...Dance, Love, Sing, Live...

*Dansa som om ingen kan se dig,
Älska som du aldrig har blivit sårad innan,
Sjung som om ingen kan höra dig,
Lev som om det är himmelriket på jorden*

2012 - Big love

Tjena bloggen!
Vet inte riktigt om jag ska börja blogga igen! Saken är den att jag har massa plugg. Men ska göra mitt bästa!
Idag börja jag skolan och vi började med pennfabriken. Var liksom inte så intresserad av själva ämnet det ända jag ville var att åka hem och sova. Var så otrolig trött. Men Senare när jag kom hem från skolan runt 17.00 så fanns det en överraskning till mig blev helt överlycklig! Min pojkvän är verkligen bäst! jag älskar honom verkligen!:D<3

RSS 2.0